Avisos

L’ Ajuntament habilita un aparcament a la bandra dreta de la Gola del Ter

27.06.2023

Us informem que des del 21 de juny i fins al 30 de setembre de 2023 s’ha habilitat l’aparcament temporal al costat de l’Escola del Mar «La Garbinada», a la bandra dreta de la Gola del Ter. Des d’aquesta aparcament, s’ha d’arribar a la platja a peu o en bicicleta.

Aquesta acció conjunta entre l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter pretén evitar la massificació de vehicles aparcats al camí d'accés de manera desordenada i així preservar i protegir els hàbitats del parc natural de canyissar, prats i jonqueres, així com també els hàbitats d’interès comunitari de salicòrnia i també fomentar una mobilitat més sostenible donant prioritat a vianants i ciclistes.

Es recorda també que tots els camins d’accés s’han senyalitzat amb la prohibició d’estacionar i també hi ha una barrera permanent per restringir l’accés a la Platja de la Gola del Ter- Fonollera amb vehicle motoritzat.

Aparcar a la zona habilitada permetrà a tothom gaudir d'una millor experiència en una platja natural.

Gràcies per col·laborar amb la conservació de la platja de la Gola del Ter i la Fonollera.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis