L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·la nous jocs infantils a les platges de l'Estartit i Cala Montgó

La renovació d'aquest mobiliari urbà es fa en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i inclou jocs didàctics, una piràmide per escalar i gronxadors.

Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Cordes i estaques que protegeixen les dunes
Cordes i estaques que protegeixen les dunes
Aparcabicicletes de la platja del Ter Vell
Aparcabicicletes de la platja del Ter Vell

26.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat nous jocs infantils a la Platja Gran de l'Estartit i Cala Montgó en el marc del procés de renovació de serveis i mobiliari urbà vinculat al Pla de Sostenibilitat Turística.

En total són sis jocs infantils, quatre dels quals ja estan instal·lats. Dos estan ubicats a Cala Montgó. Es tracta d'un joc d'equilibris i un gronxador triple. Dos més estan col·locats a la Platja de l'Estartit, entre la caseta de Salvament i el Mini Beach Club ubicat a la zona de la Pineda. Són una piràmide per escalar i una pissarra didàctica amb lletres. Finalment, s'instal·laran dos altres jocs infantils iguals que els de Montgó a la Platja Gran de l'Estartit.

La instal·lació d'aquests jocs infantils forma part la línia 1 del Pla de Sostenibilitat Turística que propugna una millora de l'Oferta Turística. Concretament l'actuació 1.1 de millora de la qualitat de les platges i les zones de bany. El projecte va ser adjudicat a Benito Urban.

Nous aparcabicicletes a la platja del Ter Vell

En paral·lel a aquesta actuació de millora urbana i també en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat dos aparcabicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell a través de l'empresa FItor Forestal.

També en l'àmbit de la platja s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals. 

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit es desenvoluparà fins al 2024 amb un pressupost de 3,6 milions d'euros.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis