L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·la nous jocs infantils a les platges de l'Estartit i Cala Montgó

La renovació d'aquest mobiliari urbà es fa en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i inclou jocs didàctics, una piràmide per escalar i gronxadors.

Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Piramide ubicada a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Jocs infantils ubicats a la Platja de l'Estartit
Cordes i estaques que protegeixen les dunes
Cordes i estaques que protegeixen les dunes
Aparcabicicletes de la platja del Ter Vell
Aparcabicicletes de la platja del Ter Vell

26.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat nous jocs infantils a la Platja Gran de l'Estartit i Cala Montgó en el marc del procés de renovació de serveis i mobiliari urbà vinculat al Pla de Sostenibilitat Turística.

En total són sis jocs infantils, quatre dels quals ja estan instal·lats. Dos estan ubicats a Cala Montgó. Es tracta d'un joc d'equilibris i un gronxador triple. Dos més estan col·locats a la Platja de l'Estartit, entre la caseta de Salvament i el Mini Beach Club ubicat a la zona de la Pineda. Són una piràmide per escalar i una pissarra didàctica amb lletres. Finalment, s'instal·laran dos altres jocs infantils iguals que els de Montgó a la Platja Gran de l'Estartit.

La instal·lació d'aquests jocs infantils forma part la línia 1 del Pla de Sostenibilitat Turística que propugna una millora de l'Oferta Turística. Concretament l'actuació 1.1 de millora de la qualitat de les platges i les zones de bany. El projecte va ser adjudicat a Benito Urban.

Nous aparcabicicletes a la platja del Ter Vell

En paral·lel a aquesta actuació de millora urbana i també en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat dos aparcabicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell a través de l'empresa FItor Forestal.

També en l'àmbit de la platja s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals. 

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit es desenvoluparà fins al 2024 amb un pressupost de 3,6 milions d'euros.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis