Avisos

Tot a punt per l'esclat del Festival Internacional de Màgia FIMAG'23

L'onzena edició tindrà lloc del 2 al 4 de juny amb més de setanta espectacles professionals programats en onze espais

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de juny amb la Gala Solidària. Un espectacle coproduït amb la Fundació Abracadabra per a infants i joves amb disfuncions físiques o psíquiques d’una desena de centres d’educació especial d’àmbit comarques gironines.

FIMAG vol ser focus de debat i canalitzador d’idees per a la millora d’un sector, el de la màgia, sovint menystingut en comparació amb altres arts escèniques. Per això, abans que els carrers s’omplin amb milers i milers d’espectadors que ens segueixen cada any, convoca el FIMAG PRO, on enguany es debatrà sobre el futur del sector amb assistència de les principals societats màgiques del paìs, festivals d’arreu del país, mags i programadors.

FIMAG vol ser l’aparador de la millor màgia del país i de l’estranger. Per això programa petits i grans espectacles, tots d’una qualitat artística contrastada. Màgia Popular als carrers, Màgia Singular de petit format en espais singulars del municipi, la Gran Màgia a l’Espai Ter, Màgia Golfa al convent de les Clarisses…

Si encara no ho heu fet, us recomanem que programeu bé el cap setmana del cap de setmana del 2 al 4 de juny. I és que ja s’estan exhaurint les entrades per a les primeres sessions de màgia singular (màgia de prop en espais singulars del nucli).

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis