Avisos

Tot a punt per l'esclat del Festival Internacional de Màgia FIMAG'23

L'onzena edició tindrà lloc del 2 al 4 de juny amb més de setanta espectacles professionals programats en onze espais

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de juny amb la Gala Solidària. Un espectacle coproduït amb la Fundació Abracadabra per a infants i joves amb disfuncions físiques o psíquiques d’una desena de centres d’educació especial d’àmbit comarques gironines.

FIMAG vol ser focus de debat i canalitzador d’idees per a la millora d’un sector, el de la màgia, sovint menystingut en comparació amb altres arts escèniques. Per això, abans que els carrers s’omplin amb milers i milers d’espectadors que ens segueixen cada any, convoca el FIMAG PRO, on enguany es debatrà sobre el futur del sector amb assistència de les principals societats màgiques del paìs, festivals d’arreu del país, mags i programadors.

FIMAG vol ser l’aparador de la millor màgia del país i de l’estranger. Per això programa petits i grans espectacles, tots d’una qualitat artística contrastada. Màgia Popular als carrers, Màgia Singular de petit format en espais singulars del municipi, la Gran Màgia a l’Espai Ter, Màgia Golfa al convent de les Clarisses…

Si encara no ho heu fet, us recomanem que programeu bé el cap setmana del cap de setmana del 2 al 4 de juny. I és que ja s’estan exhaurint les entrades per a les primeres sessions de màgia singular (màgia de prop en espais singulars del nucli).

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis