Avisos

(IM) Informa't sobre els ajuts per la inscripció als casals d'estiu del municipi - Estiu 2023

Termini de presentació d'instàncies de l'11 de maig al 12 de juny de 2023

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses locals.

L'Ajuntament i l'EMD han editat una guia que es pot consultar en línia a «El nostre Estiu» on es recullen més d'una vintena de propostes de les empreses, entitats i associacions culturals, esportives i formatives d’estiu que s’ofereixen per a infants i joves a Torroella i a l'Estartit. D'aquesta manera, s'aglutina en un sol recurs l'ampli ventall d’activitats que tenen a l'abast.

Les famíilies que ho necessitin, poden optar a sol·licitar un ajut, segons les bases de la convocatòria, on s'estableixen els criteris d'atorgament, i que s'ha publicat avui al BOP.

Un cop escollida l'activitat que es vol realitzar i feta la inscripció corresponent, les famílies poden sol·licitar l'ajut pels casals d'estiu a través de la Seu electrònica municipal, adjuntant la següent instància ajuts casal d'estiu.

La sol·licitud d'ajut també es pot sol·licitar presencialment a l'OIAC de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí o de l'EMD de l'Estartit.

Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 7.799,40 € pel projecte el Nostre Estiu, en el marc de les subvencions en matèria de condicions i estils de vida per a ajuntaments, organismes dependents i entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Girona (Pm07). Expedient 2023/970.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis