Avisos

Es reprèn el Rodaesport municipal després de l'aturada per la pandèmia

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola Portitxol, de l'Estartit, i de l'Escola Quermany, de Pals, han participat aquest matí en una nova edició del Rodaesport Municipal.

Aquesta iniciativa, en la que hi col·labora l'Àrea Municipal d'Esports, es va començar a celebrar el novembre de 2017, però es va aturar per la pandèmia. Avui s'ha reprès la seva organització i ha estat tot un èxit de participació i implicació de l'alumnat. En l'edició d'enguany els esports protagonistes han estat el Colpol, l'Ultimate Frisbee i el Rugby. Les activitats s'han desenvolupat al camp d'esports, al pavelló vell i a la pista blava.

El Rodaesports municipal té com a objectiu interrelacionar els nens i nenes de les diferents escoles a través d'una pràctica esportiva i donar a conèixer diferents esports.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis