Avisos

Torroella de Montgrí acull el Dia de les Esquadres 2023 de l’ ABP de La Bisbal d’Empordà

27.04.2023

L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit avui matí a les 12 h, el Dia de les Esquadres de l'ABP de La Bisbal d'Empordà. Aquest acte reconeix les actuacions meritòries dels membres del cos dels Mossos d'Esquadra, dels altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil. És un reconeixament a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos dels Mossos d'Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat ciutadana.

Aquest acte es celebrava cada any a la Bisbal d'Empordà i enguany, per primer cop, s'ha celebrat al nostre municipi, gràcies a la invitació expressa de l'Ajuntament. 

En l'acte hi ha participat el Cap de l’ABP Bisbal, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, i l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, entre altres autoritats policials i representats d'ajuntaments veïns. 

Durant l'acte s'han reconegut una vintena d'actuacions de membres dels Mossos d'Esquadra de la l'ABP La Bisbal, s'ha reconegut la contribució especial dels cossos policials en l'incendi de la Residència Geriàtrica Vila Montgrí, on al novembre del 2022 es van haver d'evacuar una seixantena de residents, així com la seva tasca durant el temporal Glòria, Sant Jordi, i la COVID.

A més dels reconeixaments als agents, s'ha fet també un agraïment públic als alumnes de l'Institut de la Bisbal d'Empordà que ha realitzat un projecte conjunt amb l'ABP empordanesa.

L'acte ha finalitzat amb una actuació de la coral local, Cor Anselm Viola, amb el Cant de la Senyera.

L'Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d'Empordà comprèn els municipis d' Albons, Begur, Bellcaire d'Empordà, la Bisbal d'Empordà, Colomers, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, la Pera, Regencós, Rupià, Serra de Daró, la Tallada d'Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges i Vilopriu.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis