Avisos

Torroella i l'Estartit tornaran a ser seus oficials del torneig internacional de futbol base MicFootball

29.03.2023

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es disputarà del 4 al 9 d'abril d'abril a diferents municipis gironins. Reconegut com un dels torneigs de futbol base més prestigiosos del món, el MICFootball té com a padrins d’aquesta edició a Eric Garcia, Ansu Fati i Laia Codina, futbolistes dels primers equips masculí i femení del FC Barcelona.

La competició es disputarà en 35 municipis i ho farà amb la participació de 344 equips, dividits en 9 categories. L’esdeveniment comptarà amb més de 7.000 participants procedents de 33 països dels cinc continents. Figueres acollirà la inauguració i repetirà, juntament amb Palamós, com a seus de les 9 finals que es repartiran entre el dissabte i diumenge d’aquella setmana.

A Torroella i a l'Estartit es disputaran els partits de la categoria U12A (també a l'Escala), i a Torroella 4 partits de la categoria U15, el divendres 7 d'abril. Durant tots els dies es jugaran 34 partits al municipi. Els calendaris ja es poden consultar en els següents enllaços:

Categoria U12A https://micfootball.com/wp-content/uploads/2023/03/U12A.pdf

Categoria U15 https://micfootball.com/wp-content/uploads/2023/03/U15.pdf

En el municipi competiran 24 equips que passaran pels diferents camps de la zona, dels quals 14 estaran allotjats en 4 hotels del municipi. Això es pot traduir amb més de 500 persones allotjades, amb més de 3.000 pensions complertes, fet que potencia el sector turístic del municipi.

D'aquesta edició, passaran per Torroella i l'Estartit, dins de la categoria U12A, destacats equips com l'AC Milan, el FC Barcelona, el Manchester United i el Real Madrid CF.

Pel que fa a la competició general, d’entre els equips confirmats, n’hi ha 10 dels 20 clubs que actualment competeixen a LaLiga (FC Barcelona, Real Madrid CF, RCD Espanyol, Club Atlético de Madrid, Valencia CF, Villarreal CF, Real Betis Balompié, Sevilla FC, Real Sociedad de Fútbol i Girona FC) i d’altres conjunts destacats europeus, com el Manchester United FC, Liverpool FC, Manchester City FC, AC Milan i Paris Saint-Germain FC, entre altres.

Les retransmissions televisives i per streaming també seran presents en aquesta edició i una gran part del torneig es podrà seguir des de qualsevol racó del món.

El regidor d’Esports, Genís Pigem, afirma: «Estem molt contents i animats de poder comptar, un any més, amb les joves promeses del futbol mundial a casa nostra. Pel municipi, aquest esdeveniment, que atrau milers de persones, ve a ser, també, un acte simbòlic d’inici de la temporada turística ja que, a banda dels jugadors que participaran als partits a Torroella i a l’Estartit, són nombrosos els equips, conjuntament amb el seu staff tècnic i acompanyants, que s’allotjaran als establiments hotelers de l’Estartit durant la Setmana Santa.»

Pigem avança que, «com a novetat, en aquesta edició, el divendres 7 d’abril al matí tindrem partits simultanis als 2 camps d’esports de Torroella ja que coincidirà el grup U12A,que tenen la seu entre Torroella, l’Estartit i l’escala, amb part del grup U15. Això és possible per l’aposta que el municipi està fent amb l’esport i les instal·lacions.»

Més informació a www.micfootball.com

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis