Avisos

Cloenda del programa per apropar la dansa contemporània a l’alumnat de Torroella i l’Estartit

Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

29.03.2023

L'alumnat de 6è i 1r d’ESO de l’escola Guillem de Montgrí, del Col·legi Sant Gabriel i l'INS Montgrí, i els alumnes de 4t i 5è de l’escola Portitxol de l'Estartit han participat aquest mes en uns tallers d'iniciació a la dansa impartits per Seeds Cosbosmika Company.

SEEDs és el programa de formació i desenvolupament professional per a ballarins de CobosMika Company, una companyia de reconegut prestigi internacional, establerta al Baix Empordà. Té com a objectiu transmetre la filosofia i l'experiència de la companyia a les noves generacions de ballarins i apropar la dansa contemporània a infants i joves. El programa SEEDs ha estat ideat i desenvolupat pels directors artístics de CobosMika, Olga Cobos i Peter Mika.

Com a cloenda d'aquesta activitat pedagògica, ahir un total de 378  alumnes van assistir a l'Espai Ter a la representació de l'espectacle Crave, del coreògraf català, establert a Alemanya, Albert Galindo. Després de la mostra es va fer un col·loqui on l'alumnat va poder compartir les seves inquietuds amb els ballarins. La representació va anar a càrrec de SEEDs Company, la companyia jove de CobosMika, un grup de 15 membres d'arreu del món que han estat seleccionats mitjançant audició.

Pla Educatiu d’Entorn (PEE)

Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu d'Entorn i s’ha organitzat a través de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit i les entitats municipals. Té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana, amb la participació de les entitats educatives es posa a l’abast de l’alumnat del municipi. 

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, valora molt positivament la implementació del PEE i assegura que tant la dansa, com el teatre i la música, a més de ser disciplines culturals, també són una eina per sensibilitzar, socialitzar, educar o fomentar la cohesió social.

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis