Avisos

Cloenda del programa per apropar la dansa contemporània a l’alumnat de Torroella i l’Estartit

Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

29.03.2023

L'alumnat de 6è i 1r d’ESO de l’escola Guillem de Montgrí, del Col·legi Sant Gabriel i l'INS Montgrí, i els alumnes de 4t i 5è de l’escola Portitxol de l'Estartit han participat aquest mes en uns tallers d'iniciació a la dansa impartits per Seeds Cosbosmika Company.

SEEDs és el programa de formació i desenvolupament professional per a ballarins de CobosMika Company, una companyia de reconegut prestigi internacional, establerta al Baix Empordà. Té com a objectiu transmetre la filosofia i l'experiència de la companyia a les noves generacions de ballarins i apropar la dansa contemporània a infants i joves. El programa SEEDs ha estat ideat i desenvolupat pels directors artístics de CobosMika, Olga Cobos i Peter Mika.

Com a cloenda d'aquesta activitat pedagògica, ahir un total de 378  alumnes van assistir a l'Espai Ter a la representació de l'espectacle Crave, del coreògraf català, establert a Alemanya, Albert Galindo. Després de la mostra es va fer un col·loqui on l'alumnat va poder compartir les seves inquietuds amb els ballarins. La representació va anar a càrrec de SEEDs Company, la companyia jove de CobosMika, un grup de 15 membres d'arreu del món que han estat seleccionats mitjançant audició.

Pla Educatiu d’Entorn (PEE)

Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu d'Entorn i s’ha organitzat a través de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit i les entitats municipals. Té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana, amb la participació de les entitats educatives es posa a l’abast de l’alumnat del municipi. 

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, valora molt positivament la implementació del PEE i assegura que tant la dansa, com el teatre i la música, a més de ser disciplines culturals, també són una eina per sensibilitzar, socialitzar, educar o fomentar la cohesió social.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis