Avisos

L'Estartit acollirà la 17a edició del Torneig Internacional d'Ultimate Frisbee Costa Brava Tourney

28.03.2023

Aquest cap de setmana, la platja gran de l’Estartit acollirà la 17a edició del Torneig Internacional d’Ultimate Frisbee Costa Brava Tourney. L’Ultimate Frisbee és un esport d'equip competitiu que es juga amb un disc volador. Es tracta d’un esport jove, mixt on no hi ha àrbitres.

Aquesta serà la segona edició del torneig que es realitzarà a la platja del municipi, les edicions anteriors es celebraven a Lloret de Mar, però les característiques de la sorra de la platja han fet decidir a l’organització a canviar la ubicació de l'esdeveniment.

A l’edició d’enguany hi participaran un total de 16 equips, a part d’equips catalans i espanyols, també hi participaran equips de França, Alemanya i Bèlgica. L’organització calcula que unes 250 persones pernoctaran al nostre municipi.

Els organitzadors valoren positivament les múltiples opcions d’establiments turístics on es poden allotjar els equips, així com l’oferta turística i cultural per complementar l’experiència de les persones participants al torneig.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis