Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i els treballadors municipals signen un nou conveni laboral

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou document marc que ha de regir les condicions laborals de la plantilla municipal. El conveni actualitza el vigent, aprovat el 2005, i introdueix millores en molts aspectes, tant laborals, com socials, sense pèrdua de cap dret ni retrocés econòmic.

Amb la signatura d'aquest matí es tanca un intens i complex procés de negociació entre l'Ajuntament i la representació legal dels treballadors, que han comptat amb l'assessorament dels sindicats CCOO i UGT. La signatura es formalitza després de l'aprovació de la proposta de pre-acord presentada a l'assemblea de treballadors el passat 22 de febrer, on va ser avalada pel 92% dels assistents. Tot i que les negociacions es van iniciar fa pràcticament set anys, s'han intensificat el darrer any i mig.

La regidora de Recursos Humans, Roser Font, argumenta que el nou conveni té un marcat caràcter social, ja que, entre d'altres aspectes, n'incrementa les prestacions, aprofundeix en la via de la conciliació amb la vida familiar i fixa avenços en l'àmbit de la igualtat. En aquest sentit, és un text adaptat al present i amb vocació de futur, que també té com a objectiu incrementar l'eficiència de l'administració.

Pel que fa a les mesures destinades a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, també contempla mesures específiques per a aquelles persones que es vegin afectades per situacions de dependència o de violència de gènere.

Entre les innovacions més destacades s'hi compta la creació d'un pla de pensions a partir de 2024, es defineix un sistema de Carrera Professional com a eina per a la motivació del personal, un Pla de Formació, l'increment de les hores disponibles de formació, la millora del complement de destí d’acord amb hores de formació i un complement de productivitat, la qual cosa representa un factor de millora dels serveis públics municipals.

Una altra novetat significativa és la possibilitat del teletreball com a opció per a aquells llocs en què sigui factible, per a la qual cosa, el conveni inclou un reglament específic.

L'acord entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC i hagi estat aprovat pel Ple d'abril i mantindrà la seva vigència fins el 30 de juliol de 2027. Si cap de les parts no el denuncia amb una antelació mínima d’un mes a la finalització del seu termini, l'acord quedarà prorrogat per períodes successius d’un any.

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis