Avisos

Acte de nomenament dels dos nous caporals de la Policia Local de Torroella de Montgrí

13.02.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte de nomenament i de lliurament de galons als dos nous caporals de la Policia Local de Torroella de Montgrí: David Banyeras Rodríguez i Ivan Garcia Troya. L'acte s'ha celebrat a la sala de Plens i ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Jordi Colomí; el primer tinent d'alcalde, Mac Calvet; el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martinoy; la regidora de Recursos Humans, Roser Font i el cap de la Policia Local Vicenç Montero.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha felicitat els dos nous caporals i ha destacat la bona feina que han vingut realitzant fins ara com a agents, la qual cosa reverteix en un benefici per al conjunt del municipi. Així mateix, ha assegurat que amb el seu ascens a caporal, el cos fa un nou pas cap a la consolidació i modernització de la plantilla, amb el propòsit de prestar un millor servei a la ciutadania.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis