Avisos

L’Estar i en Tit ajuden a descobrir l’Estartit de forma gamificada

S’ha dissenyat una ruta amb diferents punts d'interès on els dos personatges proposen jocs a cada un d'ells

L'Estar i en Tit
L'Estar i en Tit
L'Estar i en Tit als aiguamolls de la Pletera
L'Estar i en Tit als aiguamolls de la Pletera
Dues de les planes del dossier de jocs de l'Estar i en Tit
Dues de les planes del dossier de jocs de l'Estar i en Tit

02.02.2023

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat dos personatges per ajudar a les famílies a descobrir l’Estartit de forma amena i divertida. A través d'una estrella de mar i una gavina de noms Estar i Tit s'han desenvolupat un seguit de recursos gamificats per acompanyar la visita als atractius turístics del poble. 

Aquest nou recurs suggereix una ruta amb panells informatius i un dossier on els dos personatges proposen jocs i activitats a cada un dels punts d'interès. D'aquesta manera es pot descobrir l'Estartit tot passejant pel passeig del Molinet, el passeig Marítim i els aiguamolls del Ter Vell per descobrir la gran diversitat de paisatges marins de l'Estartit: Els penya-segats del Montgrí, les illes Medes i els seus fons marins. Les platges naturals i la funció de les dunes litorals. Els aiguamolls i les llacunes del Ter Vell i la Pletera.

El dossier es pot descarregar a través de la plana web de la destinació turística i està escrit en quatre idiomes: Català, Anglès,  Francès i Castellà. 

Destinació turística familiar des del 2007

Aquesta proposta reforça l'aposta de la destinació pel turisme familiar, un dels públics diana més importants de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Des de l’any 2007, Torroella de Montgrí i l’Estartit estan certificades amb la marca Destinació de Turisme Familiar (DTF), creada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de distingir aquells municipis que disposen dels recursos adequats per garantir unes bones vacances en família. Aquests recursos es concreten en serveis especialitzats per a les famílies; seguretat garantida; un ampli programa d’animació i activitats per a nens; instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària; fàcil accés a la informació dels programes d’activitats diàries, per planificar millor l’estada; allotjament i restauració adaptats a les famílies; polseres d’identificació per als més menuts; club infantil a la platja i biblioplatja, i rutes habilitades per recórrer a peu i en bicicleta.

El municipi té un ampli ventall d’activitats per brindar a les famílies un mar de possibilitats per passar les seves vacances i estones d’oci. Propostes com tastar, escoltar i descobrir la Mediterrània al Museu de la Mediterrània, les activitats familiars de l'Espai Ter i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, viatjar a l’època dels cavallers i les princeses tot visitant el nucli medieval de Torroella de Montgrí, fer d’explorador o exploradora als diferents indrets del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, o convertir-se en un pirata per desembarcar a les cales i fons marins de les Illes Medes i els penya-segats del Massís del Montgrí. A més, el municipi gaudeix d’una àmplia extensió de platja planera i segura ideal per fer castells de sorra i remullar-se amb totes les garanties.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis