Avisos

L'Ajuntament implementa dues zones vermelles per a l'estacionament exprés al nucli comercial de Torroella de Montgrí

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20 minuts, amb l'objectiu de fomentar la rotació de vehicles al nucli comercial de Torroella de Montgrí. S'han emplaçat als carrer Pi i Maragall i Ramon Boy. Estan senyalitzades amb un cartell explicatiu i la zona d'aparcament està pintada de color vermell. Aquestes zones estan destinades a les persones que fan compres o gestions ràpides al centre comercial. Només són per a turismes, en cap cas és una zona de càrrega i descàrrega.

El període de zona estarà vigent de dilluns a dissabte de les 9 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h. Fora d’aquest dies i horaris funcionarà com una zona d’aparcament. Els dies festius tampoc funcionarà la zona vermella.

Per tal de poder fer el control del temps d’estacionament, cal disposar d’un disc-rellotge o una anotació manual. El disc-rellotge es pot recollir a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) de 9 h a 14 h.

El funcionament és molt senzill. Les persones usuàries que vulguin fer ús d’aquestes places, només cal que el col·loquin en un lloc visible de l’interior del seu vehicles, marcant l’hora d’arribada. A partir d’aquell moment disposaran de 20 minuts per fer les seves compres.

El control del temps d’estacionament anirà a càrrec de la Policia Local. Les primeres setmanes de funcionament els agents faran tasques informatives, fins que el bon funcionament del nou servei es vagi  generalitzant.

La regidora de Comerç, Dúnia Oliveras, ha precisat que aquestes zones vermelles s'han activat en el marc d'aplicació del Pla Sectorial de Comerç encarregat l'any passat per l'Ajuntament, per tal de fixar les directrius a seguir per a l'enfortiment del comerç. En aquest estudi, entre d’altres, es planteja una acció a l’espai urbà (Eix3 del Pla) que és la d’habilitació de places d’aparcament exprés prop de les zones comercials, per tal de fomentar la rotació de vehicles estacionats prop de les zones comercials i millorar la mobilitat i accessibilitat als establiments comercials i de serveis.

Per a l’elaboració d’aquest Pla Sectorial de Comerç l'Ajuntament hi va invertir 6.776 euros i va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 5.082 euros.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis