Avisos

Cal un canvi en aquest Ajuntament

30.04.2022

El tercer any de legislatura ens confirma que la gestió municipal és deplorable i cal un canvi tant a l’Ajuntament com a l’EMD de l’Estartit. No ens agrada gens que les relacions entre l’Ajuntament i l’EMD estiguin als jutjats. No ens agrada gens la inacció que ha caracteritzat aquest ajuntament ni la forma com no executa els pressupostos.

Quan tots els ajuntaments amb l’explosió de la pandèmia estaven ajudant famílies, empreses i autònoms a mantenir llocs de treball aquí no es feia pràcticament res. I no serà que no els vam fer propostes i que no els vam estendre la mà per fer-ho plegats. Es van estimar més mirar-s’ho des de la butaca del govern.

Som molt crítiques amb els pressupostos (menys del 30% executat el darrer any) i amb com s’estan duent a terme els convenis d’expropiació. S’està diferint part del pagament de forma que estan comprometent un pressupost futur que aquest govern no gestionarà. Qui governi el 2024 tindrà mig milió d’euros hipotecats de sortida, de moment.

La tercera gran crítica és per la forma com l’equip de govern està gestionant la renovació del conveni amb l’EMD. Són persones del mateix partit a l’EMD i a l’Ajuntament, UPM, i ningú entén com pot ser que EMD i Ajuntament hagin arribat als jutjats en relació al conveni que acaben d’aprovar ells mateixos fa pocs mesos. Creiem que les relacions entre Ajuntament i EMD no s’han de solucionar al jutjat. Però, a més, és que no veiem que hi hagi l’opció ni la voluntat d’arribar a una entesa que no sigui per sentència judicial. I són del mateix partit!

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis