Avisos

L'Ajuntament inverteix en la millora del condicionament acústic del menjador i l'Aula de música de l'Escola Guillem de Montgrí

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de l'Aula de música del mateix centre escolar. Aquesta actuació s'ha fet en el marc de les millores als equipaments educatius de titularitat pública del municipi.

Aquesta era una demanda històrica de l'AFA del Guillem de Montgrí, que finalment s'ha pogut executar durant el 2022. La inversió realitzada ha estat de 9.022 € i l'empresa especialitzada que s'ha contractat ha estat Gravis.

El condicionament acústic realitzat consisteix a cobrir les superfícies d'un espai amb materials absorbents que evitin la reflexió del so i els ressons no desitjats. En aquest sentit, s'han utilitzat materials homologats i ignífugs, que no requereixen obra. Les plaques a més, són duraderes, lleugeres i respectuoses amb el medi ambient.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis