Avisos

Comencen les visites per validar i assessorar els equipaments i establiments turístics de Torroella de Montgrí i l'Estartit en matèria d'accessibilitat

En base a aquestes visites es farà un diagnòstic de l'estat dels equipaments en matèria d'accessibilitat i unes suggerències voluntàries per millorar-la

Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat
Validacions en matèria d'accessibillitat

30.11.2022

Les visites per validar i assessorar els equipaments municipals i establiments turístics de Torroella de Montgrí i l'Estartit en matèria d'accessibilitat han començat. Es tracta d'una iniciativa en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i que pretén millorar la inclusivitat i accessibilitat de l'oferta turística de la Destinació.

Una tècnica en accessibilitat està visitant diversos establiments i equipaments de Torroella de Montgrí i l'Estartit i els fa un qüestionari amb diverses preguntes sobre infraestructures, senyalització, formació del personal, accessos o altres elements per atendre les persones amb discapacitat tant física com intel·lectual. En acabat fa un recorregut per la instal·lació. Amb tota la informació rebuda i observada es fa un informe que identifica quina és la situació de l'establiment en matèria d'accessibilitat i què pot fer per millorar-la. Aquest informe és confidencial i les seves conclusions són d'aplicació voluntària.

Els informes tenen en compte la legislació vigent tant estatal com autonòmica en matèria de sostenibilitat i la metodologia del Pla d'Accessibilitat Turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L'empresa adjudicatària del servei ha estat Baldrick and Munitz SL, una companyia amb seu a Roses especialitzada en consultoria turística i que ha treballat per diversos ajuntaments del país en el desenvolupament de projectes similars. El contracte, té una vigència de 10 mesos i el termini màxim per a realitzar els informes per cada un dels establiments és de tres mesos.

NOTÍCIES RELACIONADES

L'Ajuntament contracta una empresa per validar i assessorar els equipaments i establiments turístics en matèria d'accessibilitat (4-11-2022)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis