Avisos

Inici de les obres de millora del Parc infantil de la Plaça 11 de setembre

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament.

Les obres consistiran en la renovació dels jocs infantils de la Plaça, on es col·locarà una nova estructura de tobogan i trepa, la renovació també de l’espai dels tres saltadors i la col·locació d’una molla per infants més petits. També es substituirà el cautxú que s’havia deteriorat amb el temps per un de tipus reciclat. Es renovarà també el mobiliari urbà exsistent (bancs i cartellera). Aquestes obres es realitzaran a mitjans de desembre.

Per tal de millorar la seguretat dels infants i de les famílies usuàries de l’espai, es protegirà tot l’entorn de la plaça amb una tanca de fusta, ampliant d’aquesta manera l’espai de joc segur. Per tal de poder fer aquest tancament, i per evitar l’excés de portes, es faran unes actuacions per inhabilitar alguns dels accessos actuals a la plaça. Amb aquesta actuació es deixaran 4 accessos a l’entorn de joc per fer-lo més controlable per les famílies. Es garantirà l’accés per persones amb mobilitat reduïda al sector nord de la plaça. S’aprofitarà aquests treballs també per renovar l’estat de jardineria.  

En la línia de millorar la seguretat dels infants i famílies en aquest sector, es crearà un nou pas de vianants que connectarà l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la nova porta d’accés al parc infantil, que estarà situada a la zona est de la plaça. Per fer aquesta actuació s’eliminarà una plaça d'aparcament de zona blava. Aquesta actuació està previst que es pugui complementar si arriba el finançament sol·licitat a través del projecte de camins segurs a les escoles.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis