Avisos

La Gala Pro Baix Ter recull 4.715 euros per a les ADF Montgrí i Puig Segalar

El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,
El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,

18.10.2022

La segona edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter s’ha tancat amb èxit. Els responsables de Giropoma i de l’Auditori Teatre Espai Ter, impulsors de la proposta, han lliurat els diners recaptats a les ADF Montgrí i El Puig Segalar, que han estat les beneficiàries d’aquesta segona edició de la gala. Concretament, s’han lliurat a les dues entitats un total de 4.715 € que s’invertiran en la compra de material que ajudarà a la protecció dels boscos del Montgrí i el Baix Ter. Els diners recaptats es destinaran, en el cas de l’ADF Montgrí, a l’adquisició d’un vehicle, mentre que l’ADF El Puig Segalar comprarà un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

El 14 d’octubre es va fer l’acte simbòlic de lliurament de la recaptació en una trobada entre responsables de l'organització i de les ADF. Els diners recaptats s’han aconseguit, principalment, gràcies a les entrades venudes del concert conjunt de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat, de Torroella de Montgrí, i les corals Nit de Juny i els Virolets, de Palafrugell, celebrar el 17 de setembre. També s’ha recollit diners a través de la venda de Pomes Solidàries durant la jornada de portes obertes que va mostrar l’activitat de les ADF davant de l’Espai Ter.

Davant dels bons resultats de les dues primeres edicions de la Gala Pro Baix Ter, els organitzadors mantindran la iniciativa i ja han començat a treballar en la seva tercera edició.

Giropoma, passió per la poma
Des de la seva fundació, el 1962, Giropoma s'ha consolidat com una organització dinàmica que ha adoptat en el seu sistema de treball les més modernes tècniques de cultiu, producció, conservació, selecció i envasat per oferir al consumidor la millor fruita. Una organització que posa tot el seu esforç i entusiasme perquè el consumidor pugui gaudir dels seus productes amb la màxima qualitat.

L’Espai Ter, un equipament de referència del país
L'Auditori Espai Ter s'ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori. És un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, que acull artistes nacionals i internacionals i que també és seu de reconeguts festivals (Festival de Músiques de Torroella, Temporada Alta, Fimag, Black Music Festival o ÍTACA). L'Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d'esdeveniments públics i privat.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis