Avisos

Torroella de Montgrí s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Aquesta campanya vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

Des de l’Àrea d’Esports, l’Ajuntament s’afegeix a la iniciativa promovent activament durant tota la setmana l’ampli ventall d’activitats esportives que es poden practicar al municipi i engegant una campanya concurs a Instagram. En aquesta xarxa social se sortejarà un rellotge intel·ligent entre tota la ciutadania que demostri la pràctica de l’esport i de l’activitat física en algun moment de la Setmana Europea de l’Esport:

Per participar-hi, només cal seguir els següents passos:

  1. Seguir a l’Ajuntament a Instagram (@ajtorroella).
  2. Publicar un fotografia fent esport en el municipi, del 23 al 30/09/22.
  3. Etiquetar @ajtorroella.
  4. Utilitzar els hashtags: #SomEsport #SomTorroella #SomLEstartit #BeActive #esportcat

Des de l’Àrea d’Esports es promou l’activitat física durant l’any donant el suport necessari a totes les entitats esportives del municipi que realitzen una excel·lent tasca en matèria de promoció esportiva. Així mateix, impulsa el programa d’activitats dirigides adreçat a la ciutadania en general i que enguany arrencarà el proper 3 d’octubre al Pavelló Municipal d’Esports. https://www.torroella-estartit.cat/ca/noticies/4618-lajuntament-de-torroella-de-montgri-programa-.html

07.02.2023

El Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter disposa d'un exhaustiu i detallat inventari del seu patrimoni cultural, gràcies al... (Llegir més)

02.02.2023

L’Ajuntament ha organitzat un acte de presentació pública per donar a conèixer el projecte de la Comunitat Energètica Local (CEL) que promou a... (Llegir més)

02.02.2023

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat dos personatges per ajudar a les famílies a descobrir l’Estartit de forma... (Llegir més)

02.02.2023

El Departament d'Acció Climàtica ha iniciat les actuacions de recuperació de la zona cremada a l'incendi del Montgrí de juliol de 2021. En... (Llegir més)

31.01.2023

L’Espai del Peix de Palamós ha acollit aquest dilluns al matí la presentació de l’activitat esportiva Correpoble, una proposta que impulsa el... (Llegir més)

27.01.2023

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda... (Llegir més)

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis