Avisos

Torroella de Montgrí s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Aquesta campanya vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

Des de l’Àrea d’Esports, l’Ajuntament s’afegeix a la iniciativa promovent activament durant tota la setmana l’ampli ventall d’activitats esportives que es poden practicar al municipi i engegant una campanya concurs a Instagram. En aquesta xarxa social se sortejarà un rellotge intel·ligent entre tota la ciutadania que demostri la pràctica de l’esport i de l’activitat física en algun moment de la Setmana Europea de l’Esport:

Per participar-hi, només cal seguir els següents passos:

  1. Seguir a l’Ajuntament a Instagram (@ajtorroella).
  2. Publicar un fotografia fent esport en el municipi, del 23 al 30/09/22.
  3. Etiquetar @ajtorroella.
  4. Utilitzar els hashtags: #SomEsport #SomTorroella #SomLEstartit #BeActive #esportcat

Des de l’Àrea d’Esports es promou l’activitat física durant l’any donant el suport necessari a totes les entitats esportives del municipi que realitzen una excel·lent tasca en matèria de promoció esportiva. Així mateix, impulsa el programa d’activitats dirigides adreçat a la ciutadania en general i que enguany arrencarà el proper 3 d’octubre al Pavelló Municipal d’Esports. https://www.torroella-estartit.cat/ca/noticies/4618-lajuntament-de-torroella-de-montgri-programa-.html

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis