Avisos

Es col·loquen nous bancs i taules al costat de l'Skate Park, fruit dels pressupostos participatius

02.09.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha col·locat les dues taules i els 4 bancs just al costat del Skate Parc i que formaven part del tercer projecte guanyador dels pressupostos participatius. En aquesta actuació s'hi ha destinat uns 7.000 €.

La necessitat de col·locar taules i bancs a la zona de l'entorn de l'Espai Ter va ser recollida en un dels tallers que es van realitzar a alumnes de l'Institut Montgrí, a la fase de propostes dels pressupostos participatius. Finalment, aquesta inciativa va ser una de les deu propostes que es van portar a votació ciutadana i un dels tres projectes guanyadors.

La voluntat d'aquesta actuació és que els joves usuaris de l'skate park tinguin un espai on poder socialitzar-se mentre practiquen el seu esport preferit.

L'execució dels pressupostos participatius 2022/23 a punt d'enllestir-se

Els tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2022/23 de Torroella de Montgrí ja encaren la recta final.

L’ inici escolar de Torroella de Montgrí inaugurarà la nova entrada principal de l’escola Guillem de Montgrí, que està situada al sud de les pistes esportives de l’equipament i que aquestes darreres setmanes s'està acabant d'executar. Al projecte s'hi ha invertitat 70.000 €.

La compra de material i equipament del nou Espai Jove, situat al Convent de les Clarisses, ja s'ha realitzat també a càrrec dels pressupostos participatius. Els 30.000 € que s'hi han destinat, han servit per comprar mobiliari, ordinadors, tarimes, equips de música, material divers, etc.

La instal.lació dels bancs i taules al costat del skate park també s'ha realitzat durant el mes d'agost d'enguany.

El regidor de Participació Ciutadana, Marc Calvet, ha explicat que «Estem molt satisfets de veure com els projectes dels pressupostos participatius s’executen amb celeritat i que la comunitat educativa del Guillem de Montgrí pugui gaudir d’aquesta nova entrada principal de l’equipament, i el jovent pot disposar d'aquest nou Espai Jove equipat i aquest nou espai amb taules i bancs al costat de l'Skate Park».

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis