Avisos

L'Ajuntament de Torroella posa en funcionament un APP per apropar la informació i gestió municipal a la ciutadania

Properament es complementarà amb un servei per comunicar i gestionar incidències a la via pública

App Ajuntament Torroella
App Ajuntament Torroella
App Ajuntament de Torroella
App Ajuntament de Torroella
App Ajuntament de Torroella
App Ajuntament de Torroella
App Ajuntament de Torroella - Turisme
App Ajuntament de Torroella - Turisme
App Ajuntament de Torroella - Festa Major
App Ajuntament de Torroella - Festa Major

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la finalitat que la ciutadania tingui al seu abast tota la informació del municipi d’una manera ràpida i senzilla.

La nova aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa Mostrarium i està disponible tant per a dispositius Android com iOS.

Amb una interfície senzilla i ordenada, la ciutadania podrà consultar informació relacionada amb l'agenda d'activitats, notícies destacades, els esdeveniments del municipi, els equipaments dels que disposen Torroella de Montgrí  i l'Estartit, qüestions relacionades amb la mobilitat, el medi ambient i la salut, entre d'altres. També rebre avisos si s'activen les notificacions. A més, disposa d'un apartat turístic amb la informació dels principals atractius i serveis de la destinació Torroella- l'Estartit-Illes Medes.

Canal bidireccional

La nova aplicació no només ha de ser un canal d'informació entre l'administració i la ciutadania sinó que també està pensada per demanar serveis relacionats amb la gestió dels residus com poden ser sol·licitar recollida de trastos o bosses de poda. 

El regidor de participació ciutadana Marc Calvet ha indicat que el consistori ha promogut el desenvolupament d’aquesta app “pensant que ha de ser una eina útil a la ciutadania a l’hora d’interactuar amb l’Ajuntament” per això, la voluntat és que “esdevingui un canal de comunicació de dues direccions on rebre tota la informació que emet l’Ajuntament i alhora dirigir-se al consistori de manera àgil per comunicar incidències, fer peticions o accedir a serveis”. 

Desplegament progressiu  de l’App

En un futur la intenció és que l’app també serveixi per reportar incidències a la via pública geolocalitzades i amb fotografia als serveis municipals corresponents perquè es puguin resoldre el més ràpid possible.

Calvet ha explicat que el desplegament de totes les possibilitats que ofereix l’App es farà de forma progressiva i ha avançat que “de manera interna aquest any obrirem el gestor d’incidències al personal tècnic i serveis municipals amb la idea que s’agafi el rodatge suficient per tal que el proper any en pugui fer ús tota la població de Torroella de Montgrí i l’Estartit”. 

Torroella de Montgrí i l'Estartit aposta d'aquesta manera per la innovació amb la intenció d'avançar-se a les necessitats de la ciutadania creant solucions basades en la creativitat per fer un municipi connectat.  

Es llança coincidint amb la Festa Major de Sant Genís

La Torroella App es llança coincidint amb la Festa Major de Sant Genís, de la qual es podrà trobar-hi tota la informació.

Una festa que s'allargarà fins el 28 d'agost i que arrencarà aquest dissabte amb la tradicional presentació del Llibre de la Festa Major. La presentació es farà a les 18h al Pati de Can Quintana amb el President de l'entitat editora, Joan Vinyes, i l'Alcalde, Jordi Colomí.  En acabat s'inaugurarà la 71ena Expo d'Art Local, a la Capella de Sant Antoni (19.15 h) i tot seguit hi haurà sardanes a la plaça de la Vila (19.30 h) amb la cobla nord-catalana, Les Casesnoves

 

DESCARREGA'T L'APP TORROELLA I L'ESTARTIT AL MÒBIL 
 
 
CONSULTA L'APP EN VERSIÓ NAVEGADOR WEB
https://www.mostrarium.com/es/resource/qr/ajuntament-torroella
 
CODI QR PER DESCARREGAR-TE L'APP
03.10.2022

La Campanya Gastronòmica 'La Poma a la Cuina' ha arrencat amb set restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit i novetats en la formulació... (Llegir més)

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis