Avisos

Nou aparcament a la platja de la Gola del Ter sud per l'estiu 2022

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es,

Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la platja de la Gola del Ter - Fonollera. (banda sud)

S'ha habilitat un nou aparcament temporal al costat de l'escola del mar La Garbinada des del qual s'ha d'arribar a la platja a peu. Aquesta acció conjunta entre l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter pretén evitar la massificació de vehicles aparcats al camí d'accés i en els hàbitats protegits de la rereduna i les jonqueres que es troben a banda i banda del camí d'accés.

Aparcar a la zona habilitada permetrà a tothom gaudir d'una millor experiència en una platja natural.

Gràcies per col·laborar amb la conservació de la platja de la Gola del Ter i la Fonollera.
 

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis