Avisos

L'Ajuntament engega una campanya de civisme a Torroella i a l'Estartit

Sota el lema «Jo mai mai», volen fomentar el bon ús d'alguns serveis municipals i l'espai públic

25.05.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha engegat una campanya per fomentar el civisme, el bon ús de l'espai públic i d'alguns serveis municipals. Es desenvoluparà a través de les xarxes socials municipals sota l'eslògan «Jo mai mai», amb la voluntat de generar la complicitat de la ciutadania per sumar esforços i canviar comportaments i actituds, especialment en determinats àmbits on actualment el consistori ha detectat més mancances.

Vol esdevenir una acció en positiu, implicant el ciutadà com a persona responsable i protagonista indispensable que ha de fer possible un municipi millor i amb major qualitat de vida. En aquest sentit, es vol  fer reflexionar sobre aspectes de civisme, des d’un punt de vist distès, però també amb la voluntat de provocar la reflexió col·lectiva sobre aspectes quotidians.

Alhora, s’aprofita la campanya per reforçar la visibilització de serveis municipals que ben emprats són extraordinàriament beneficiosos per al conjunt de la ciutadania, com són la recollida de trastos vells, el servei gratuït de recollida selectiva porta a porta per a comerços o hostaleria, el servei gratuït de recollida de poda i restes vegetals, la tinença responsable de mascotes a la via pública. També s'incidirà en la publicitat no autoritzada a la via pública i el respecte a les persones amb mobilitat reduïda.

El regidor responsable de Neteja Viària i Residus, Marc Calvet, considera que la campanya de civisme ens ha de servir per millorar la qualitat urbana del municipi i canviar actituds incíviques, que comporten desajustos importants en el servei de neteja viària i recollida de residus. Ha afegit, també, que  «estem convençuts que el civisme és una responsabilitat col·lectiva i que treballant conjuntament ciutadania i administracions podem obtenir canvis significatius en el paisatge urbà.»

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis