Avisos

Inicien les obres per instal·lar dos nous semàfors a la C-31 en el marc del projecte Camins Escolars Segurs de Torroella

Demà dimecres i dijous s'hi donarà pas alternatiu perquè cal obrir una rasa que travessi la C-31 a l'altura del carrers Pintor Gimeno i carrer del Roser

17.05.2022

Aquesta setmana s'està portant a terme l'obra civil d'instal·lació dels dos nous semàfors que regularan el trànsit a la cruïlla dels carrers Pintor Gimeno i Bellavista, i del Roser, amb la carretera C-31 de Torroella de Montgrí.

L'actuació forma part del projecte Camins Escolars Segurs,  una iniciativa impulsada per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i treballada conjuntament amb la comunitat educativa, per tal que els nens i nenes puguin desplaçar-se amb la màxima seguretat des dels seus domicilis fins als centres escolars i la zona esportiva.

La instal·lació dels semàfors comportarà, demà dimecres i dijous, afectacions de trànsit a la C-31, ja que caldrà obrir-hi una rasa per passar-hi instal·lacions. Per tal de minimitzar-ne les incidències en la mobilitat, es donarà pas alternatiu. Els treballs s'agilitzaran el màxim possible per minimitzar-ne les retencions que s'hi puguin produir.

Les obres del projecte Camins Escolars Segurs van iniciar-se a primers de mes i avancen a bon ritme. L'àmbit d'actuació del projecte és d'uns 1,4 km de recorregut. L'execució es farà en dues fases. La primera, pressupostada en uns 100.000 euros, s’acabarà el mes de juny i connectarà el carrer del Roser i l'aparcament de l'Espai Montgrí.

En aquests moments s'ha completat l'actuació programada al sector sud del carrer del Roser i ja s'ha començat a treballar en algun punt de l'altra banda de la carretera. En concret, s'han ampliat dues voreres a la plaça Empordà i a la Ronda Pau Casals amb el carrer Bellavista.

El projecte de Camins Escolars Segurs preveu implementar canvis de circulació en alguns punts. A l'altura de l'encreuament entre el carrer de Verges i el del Roser, es modificarà la circulació del segon, i no es permetrà anar a la dreta. La zona d'aparcaments que hi ha actualment es transforma en una àrea per a vianants senyalitzada amb pintura i es col·locaran bancs i vegetació. D'altra banda, la circulació dels carrers Josep Carner es planteja d'una sola direcció.

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis