Avisos

Cala Montgó revalida la Bandera Blava que certifica el bon estat ambiental i de serveis de la platja

La platja torroellenca fa 12 anys que obté aquest reconeixement de forma ininterrompuda

Imatge aèria de Cala Montgó
Imatge aèria de Cala Montgó
Persones prenent el sol a Cala Montgó
Persones prenent el sol a Cala Montgó
Cartell d'inici del Camí de Ronda de Cala Montgó
Cartell d'inici del Camí de Ronda de Cala Montgó

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis. 
La Fundació d'Educació Ambiental ha fet públics aquests guardons reconeguts a nivell internacional amb presència en més d'una quarantena de països d'arreu del món.

En el conjunt del país 94 platges han estat reconegudes amb la bandera blava, 26 de les quals corresponen a les Comarques Gironines. 

Cala Montgó ha revalidat una ensenya que va aconseguir el 2008 i que ha mantingut ininterrompudament des del 2010. 

Un guardó que certifica la qualitat ambiental i dels serveis

Les banderes blaves són entregades per la Fundació d'Educació Ambiental que analitza i valora la gestió ambiental de les platges, la seguretat de les zones de bany, la prestació de serveis i la informació que es dóna. També la qualitat de l'aigua que ha de ser excel·lent per obtenir el reconeixement. 

El Jurat internacional que ha atorgat les banderes blaves es va reunir el passat 20 d'abril a Dinamarca i va concedir més de 5.000 banderes blaves, de les quals 4.194 corresponent a platges, 732 a ports esportius i 116 a embarcacions turístiques.

Precisament, en l'àmbit dels ports l'Estartit també està d'enhorabona ja que el Club Nàutic de la població ha revalidat un any més el guardó ambiental. 

Un guardó que certifica l'aposta per la sostenibilitat i la qualitat  

La regidora de Turisme, Dúnia Oliveras, ha valorat que guardons com aquest "situen el municipi en el mapa del turisme de qualitat"  mentre que el regidor de Gestió Costanera, Marc Calvet ha afirmat que "ens podem entir orgullosos d'una distinció que certifica l'aposta per la sostenibilitat que fa anys s'està fent al municipi". 

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis