Avisos

Promouen la cuina marinera en el menjador de l'escola Guillem de Montgrí

L'actuació forma part del projecte “El Peix a l'Escola, sensibilització del consum de peix a les escoles del Baix Empordà"

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha participat aquest matí a la masterclass de cuina marinera que han organitzat l'associació GALP Costa Brava, la Confraria de Pescadors de Palamós i del Museu de la Pesca al menjador del escolaguillemdemontgri. Aquest servei està gestionat per l'AFA del centre i setmanalment ofereix menús elaborat amb peix fresc de Palamós. Precisament, el mes de febrer, el centre va rebre el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat.

L'activitat formativa d'aquest matí ha anat a càrrec del pescador Salvador Fortuny, de MasterPeix, i Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar. L’objectiu ha estat el d'oferir noves receptes i ensenyar com cuinar el peix perquè sigui més gustós i atractiu per els infants.

28.05.2022

L'Ajuntament de Torroella ha organitzat dos actes públic per fer balanç del primer any d'execució del Pla de Sostenibilitat Turística de... (Llegir més)

26.05.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que s’ha presentat aquest matí a la seu del Departament de Cultura, a Barcelona, se... (Llegir més)

25.05.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha engegat una campanya per fomentar el civisme, el bon ús de l'espai públic i d'alguns serveis municipals.... (Llegir més)

24.05.2022

Benvolguts/des pares i mares, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet la sol·licitud a l’escola bressol municipal El... (Llegir més)

17.05.2022

 El proper dijous 19 de maig s'obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beques al programa de casals d'estiu que coordinen l'Ajuntament de... (Llegir més)

17.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per triar la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el cartell... (Llegir més)

13.05.2022

La regidora de Cultura, Roser Font, i el president del Cine Club Torroellenc, Jordi Bellapart, han signat el conveni pel qual l'entitat continuarà,... (Llegir més)

12.05.2022

Torroella de Montgrí dedicarà monogràficament la quarta edició de les Jornades de Memòria Històrica Local, que organitza el Museu de la... (Llegir més)

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.  La Fundació... (Llegir més)

Cercador
eventis