Avisos

Un grup internacional de professors universitaris de turisme de natura visita Torroella i l'Estartit

06.04.2022

Un grup de professors de turisme de natura i ecoturisme de diferents punts del món han visitat aquest matí Torroella de Montgrí i l'Estartit amb l'objectiu de conèixer el seu model de desenvolupament territorial i turístic. La visita s'emmarca en una trobada que aquests dies està organitzant la Facultat de Turisme de la UAB, amb diverses universitat que participen en el programa ERASMUS.

Entre d'altres espais, han visitat els aiguamolls recuperats de la Pletera, on han estat rebuts per l'alcalde, Jordi Colomí, que els ha donat la benvinguda al municipi i els ha explicat, detalladament, el procés seguit per poder recuperar aquest espai natural, un dels pocs exemples actuals de regeneració ambiental d'un espai litoral urbanitzat. L'alcalde també s'ha referit al model de desenvolupament urbanístic de Torroella de Montgrí i l’Estartit i a l'aposta que des de fa dècades es ve fent per la sostenibilitat, la reducció del sol urbanitzable i la protecció d'espais d'alt valor natural. Aquesta aposta, a banda de millorar la qualitat de vida i de l'oferta turística local, ha estat reconeguda amb diversos premis i guardons nacionals i internacionals.

El grup de professors també han visita el cap de la Barra, a l'Estartit, on han estat rebuts pel biòleg Boris Weitzmann, que, entre d'altres coses, els ha parlat dels cursos de guies del Parc Natural que s'organitzen des de fa sis anys i de les principals característiques del Parc Natural.

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

14.09.2022

Benvolgudes famílies, Us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions amb una ajuda per... (Llegir més)

Cercador
eventis