Avisos

Un grup internacional de professors universitaris de turisme de natura visita Torroella i l'Estartit

06.04.2022

Un grup de professors de turisme de natura i ecoturisme de diferents punts del món han visitat aquest matí Torroella de Montgrí i l'Estartit amb l'objectiu de conèixer el seu model de desenvolupament territorial i turístic. La visita s'emmarca en una trobada que aquests dies està organitzant la Facultat de Turisme de la UAB, amb diverses universitat que participen en el programa ERASMUS.

Entre d'altres espais, han visitat els aiguamolls recuperats de la Pletera, on han estat rebuts per l'alcalde, Jordi Colomí, que els ha donat la benvinguda al municipi i els ha explicat, detalladament, el procés seguit per poder recuperar aquest espai natural, un dels pocs exemples actuals de regeneració ambiental d'un espai litoral urbanitzat. L'alcalde també s'ha referit al model de desenvolupament urbanístic de Torroella de Montgrí i l’Estartit i a l'aposta que des de fa dècades es ve fent per la sostenibilitat, la reducció del sol urbanitzable i la protecció d'espais d'alt valor natural. Aquesta aposta, a banda de millorar la qualitat de vida i de l'oferta turística local, ha estat reconeguda amb diversos premis i guardons nacionals i internacionals.

El grup de professors també han visita el cap de la Barra, a l'Estartit, on han estat rebuts pel biòleg Boris Weitzmann, que, entre d'altres coses, els ha parlat dels cursos de guies del Parc Natural que s'organitzen des de fa sis anys i de les principals característiques del Parc Natural.

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis