Avisos

S'inicia la posada a punt de les platges de Torroella i l'Estartit de cara a la Setmana Santa

05.04.2022

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per a la posada a punt de les platges de Torroella i de l'Estartit de cara a la propera Setmana Santa. S'està fent la neteja de xoc inicial, sobretot a la platja Gran de l'Estartit i la brigada municipal està instal·lant les dutxes i els primers metres de les passarel·les de fusta. També s'està preparant la platja de Cala Montgó.

Pel que fa al servei de socorrisme i vigilància, començarà el dijous 14 d'abril i es prestarà diàriament fins al dia 18. Després es prestarà els caps de setmana, fins al 15 de juny que començarà a ser diari.

Els visitants que arribin a la platja Gran per l'avinguda de Grècia tindran, aquesta temporada, una nova perspectiva de les illes Medes, després del recent enderroc de l'antiga guingueta Beach Party.

Pel que fa la servei de neteja de platges, el regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha avançat: «
Aquest any establirem un nou protocol d'actuació, d'acord amb el Parc Natural, amb l'objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això volem ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorarem la fixació de la sorra reduint l'elevació d'aquesta en episodis de ventades.»

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis