Avisos

S'inicia la posada a punt de les platges de Torroella i l'Estartit de cara a la Setmana Santa

05.04.2022

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per a la posada a punt de les platges de Torroella i de l'Estartit de cara a la propera Setmana Santa. S'està fent la neteja de xoc inicial, sobretot a la platja Gran de l'Estartit i la brigada municipal està instal·lant les dutxes i els primers metres de les passarel·les de fusta. També s'està preparant la platja de Cala Montgó.

Pel que fa al servei de socorrisme i vigilància, començarà el dijous 14 d'abril i es prestarà diàriament fins al dia 18. Després es prestarà els caps de setmana, fins al 15 de juny que començarà a ser diari.

Els visitants que arribin a la platja Gran per l'avinguda de Grècia tindran, aquesta temporada, una nova perspectiva de les illes Medes, després del recent enderroc de l'antiga guingueta Beach Party.

Pel que fa la servei de neteja de platges, el regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha avançat: «
Aquest any establirem un nou protocol d'actuació, d'acord amb el Parc Natural, amb l'objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això volem ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorarem la fixació de la sorra reduint l'elevació d'aquesta en episodis de ventades.»

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis