Avisos

La segona etapa de la «Costa Brava Stage Run» acabarà a l’Estartit

Unes 200 persones d’arreu del món prendran part en aquesta competició

01.04.2022

La segona etapa de la Costa Brava Stage Run acabarà a l’Estartit. Es tracta d’una competició esportiva per etapes que es celebrara entre avui divendres i diumenge 3 d’abril i que consta de dues modalitats: Una amb un recorregut de 120 quilòmetres i una altra amb un recorregut de 80 quilòmetres.

Organitzada per BiFree Sports, amb el suport de Tuga Active Wear i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu, en total hi participaran unes 200 persones d’arreu del món que conviuen i sopen plegats durant els tres dies. De fet, el 60% dels i les esportistes són de fora l’Estat Espanyol. Un 30% de les participants són dones.

A la línia de sortida hi haurà corredors i corredores de països com la Xina, Suïssa, Bèlgica, Romania, Hongria, Àustria, Regne Unit, Suècia, Alemanya, Canadà, Dinamarca, els Països Baixos, els Estats Units, diverses Comunitats Autònomes de l’Estat Espanyol i Catalunya.

Arribada al Passeig Marítim de l’Estartit

La primera etapa, de 22 km, va de Blanes a Tossa de Mar amb un desnivell de 900 metres. La segona, acaba a l’Estartit i comença a Platja d’Aro en el cas de la modalitat llarga i a Calella en el cas de la modalitat curta. 48 i 30 km respectivament amb 1.600 i 1.200 metres respectivament. La tercera etapa acabarà a Portbou i començarà a Roses en el cas de la modalitat llarga i a Cadaqués en el cas de la modalitat curta. 48 i 29 km amb 1.500 i 900 metres de desnivell respectivament.

La Stage Run mostrarà al món els paisatges de la Costa Brava amb dos parcs naturals d’escenari com són el del Montgrí, Les Illes Medes i el Baix Ter i el del Cap de Creus.

En el cas de l’Estartit els corredors i les corredores arribaran després de creuar la gola del Ter i la meta es situarà al Passeig Marítim entre el carrer Cala Pedrosa i l’Avinguda de Grècia. Aquest tram estarà tallat entre les 08:00 i les 19:00

 

 

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis