L’Ajuntament activa un canal de WhastApp per atendre consultes sobre tràmits

29.03.2022

L’Ajuntament  posarà en marxa a partir de l’1 d’abril, un canal de WhatsApp (663 74 03 55 ) per atendre consultes relacionades amb la gestió i tramitació administrativa. Aquesta nova via de comunicació s’emmarca en el procés de millora que s’està implementat al servei de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), amb l’objectiu d’assolir una atenció integrada i de qualitat orientada a satisfer els ciutadans i ciutadanes.

Les consultes que hi arribin s’atendran de 9 a 14 h, que és l’horari d’atenció presencial de l’OIAC.

El nou canal serà, exclusivament, una via per gestionar consultes i resoldre dubtes sobre tràmits amb l’Ajuntament, però no servirà per fer tràmits. L’objectiu és apropar el servei a la ciutadana, a través d’una aplicació àmpliament utilitzada, i reduir el nombre de consultes telefòniques, la qual cosa revertirà en una millora de l’atenció prestada.

Cita prèvia i atenció presencial

El passat 14 de març es va posar fi a l’obligatorietat de ser atès a l’OIAC per mitjà de cita prèvia. Aquest requeriment es va establir en el marc de les mesures per fer front a la pandèmia. No obstant això, es recomana la utilització de la cita prèvia a totes aquelles persones que vulguin ser ateses en un horari determinat i sense demores, ni cues.

Alguns serveis especialitzats com Cadastre, Plusvàlues o el servei d’IDCAT, encara requeriran cita prèvia obligatòria.

Cita prèvia https://bit.ly/2WZirtc

Seu electrònica

Tots els tràmits municipals es poden fer a la seu electrònica municipal, sense necessitat d’haver-se de desplaçar a les oficines de l’ajuntament.

https://www.seu-e.cat/ca/web/torroellademontgri

Millora constant

L'Ajuntament va iniciar el juliol de 2020 una renovació en profunditat de l'OIAC, per implementar un nou model més d'atenció més proper a la ciutadania. Es van fer canvis estructurals (remodelació integral de l'espai físic de l'oficina, emplaçada a la planta baixa de la casa de la vila) i organitzatius. A més, el personal de l'oficina va formar-se per poder realitzar totes les gestions (registre d’entrada, padró d’habitants, serveis econòmics, urbanisme, etc.), ja que fins aquell moment, cadascun estava especialitzat en una matèria.

L’OIAC 2021, en xifres

  • Es van atendre 11.936 persones.
  • Amb el sistema de cita prèvia instaurat, el temps mitjà d’espera ha estat de 2 minuts i 27 segons i el temps de tramitació mitjà ha estat de 10 minuts i un segon.
  • Es va registrar l’entrada 13.492 sol·licituds, aproximadament la meitat de les quals es van fer a través de la Seu Electrònica.
  • L’Ajuntament ha facilitat més de 1.100 certificats digitals IDCAT a la ciutadania.
18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis