Avisos

L’Ajuntament també atendrà presencialment sense cita prèvia a partir de dilluns

10.03.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí posarà fi, a partir del proper dilluns 14 de març, a l’obligatorietat de ser atès a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), per mitjà de cita prèvia. Aquest requeriment es va establir en el marc de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia. Un cop superada la fase crítica i desactivades la major part de restriccions sanitàries, l’Ajuntament també permetrà que la ciutadania pugui ser atesa presencialment sense haver reservat prèviament.

No obstant això, es recomana la utilització de la cita prèvia a totes aquelles persones que vulguin ser ateses en un horari determinat i sense demores, ni cues. Això, a més, permet una molt millor organització del servei i dels seus recursos. Amb aquest canvi organitzatiu, es vol facilitar l’accés a la ciutadania a l’Ajuntament.

En cas de no sol·licitar cita prèvia, les persones que vulguin ser ateses presencialment a l'OIAC hauran d'esperar el seu torn fins que hi hagi personal disponible. Cal tenir en compte que sempre tindran prioritat les cites prèvies.

Els períodes de màxim volum de feina en els quals és més probable que hi hagi esperes, són els dilluns de mercat i cada dia, de les de 9 a 10 h. Per tant, es recomana a totes aquelles persones que no vulguin fer llargues esperes, que evitin aquestes franges horàries o sol·licitin la cita prèvia.

Alguns serveis especialitzats com Cadastre, Plusvàlues o el servei d'IDCAT, encara requeriran cita prèvia obligatòria.

El passat 2021, l’OIAC va atendre un total de 11.936 persones. La mitjana del temps mitjà d’espera va ser de 2 minuts i la mitjana del temps d’atenció va ser de 10 minuts.

Gestor de torns i cita prèvia
Per millorar l'atenció a les persones que no hagin demanat cita prèvia, l'OIAC disposa d'un gestor de torns, situat a l'entrada de l'Ajuntament. Aquest dispositiu lliura un número a cada usuari per al servei concret que necessita. L’atenció presencial es realitza de 9 a 14 h. Un cop  recollit el tiquet, el ciutadà passa a la sala d'espera on hi ha una pantalla que mostra els número i les taules d'atenció assignades.

La cita prèvia es pot sol·licitar en línia a https://bit.ly/2WZirtc

Seu electrònica
Cal remarcar que tots els tràmits municipals es poden realitzar a través de la seu electrònica municipal, sense necessitat d'haver-se de desplaçar a les oficines municipals. https://www.seu-e.cat/ca/web/torroellademontgri

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis