Avisos

Ràdio Montgrí s’afegeix diumenge a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio

11.02.2022

Aquest diumenge 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio, una efemèride que serveix per reivindicar, entre d’altres aspectes, la funció social d’aquest mitjà de comunicació.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí us volem animar a que compartiu amb tots nosaltres aquesta diada escoltant la nostra emissora municipal Ràdio Montgrí. Ho podeu fer al 107.1 FM o bé a través del recentment actualitzat streaming, un servei que ofereix els més elevats estàndards de qualitat d’àudio.

Programa especial
Escoltar la vostra emissora municipal és un gest de reconeixement que podem fer cada dia. Però diumenge tindrà un sentit especial. D’altra banda, l’emissora emetrà el programa especial commemoratiu Coses del directe (9:04 h i 19 h), produït per la Xarxa de Comunicació Local. Aquest programa vol posar en valor un dels punts forts de la ràdio i recollirà, a més, moments emotius o divertits que han passat en directe a més d'una vintena de ràdios locals. També inclourà reflexions de diversos periodistes sobre el valor del directe a la ràdio i les seves experiències i anècdotes. El programa està dirigit per Anna Murgadas Valldosera i Dídac Boza, i realitzat per Ivan López, de la Xarxa de Comunicació Local.

D’altra banda, durant tot el diumenge teniu una graella farcida d’espais i propostes per totes les edats i preferències: amb L’Hora del Conte, Cocodril Club, Moments d’Òpera, Torna-la a Tocar Sam, Chelsea Hotel, Trmndj’sSession, Ràdio Fórmula, entre d’altres.

Celebrem plegats el Dia Mundial de la Ràdio!

Dia Mundial de la Ràdio
El 13 de febrer va ser declarat el Dia Mundial de la Ràdio per part de la UNESCO l’any 2011, coincidint amb la data de creació l’any 1946 de la ràdio de les Nacions Unides. Des la UNESCO es creu que cal considerar a la ràdio com un mitjà de comunicació especialment apropiat per arribar a les comunitats allunyades i a les persones vulnerables. A més, és una plataforma per intervenir en el debat públic, independentment de quin sigui el nivell d'educació dels oients. La ràdio exerceix, així mateix, un paper important i específic en la comunicació en situacions d'emergència pel fet de ser un dels mitjans més assequible, accessible i pròxim, malgrat les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis