Avisos

(IM) Festa i cavalcada de Reis: precaucions i mesures Covid

31.12.2021

Benvolgudes/ts,

El proper dimecres 5 de gener tindrà lloc la Festa de Reis al nostre municipi, tot recuperant la majoria d’actes de la seva programació tradicional, a l’exterior i amb accés lliure sense cita prèvia.

Tot i així, la crisi sanitària provocada per la COVID ens obliga a aplicar uns lleugers canvis i algunes mesures restrictives, que tot seguit us anunciem i per les que us demanem la vostra col·laboració:

  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Mantingueu la distància de seguretat
  • Eviteu aglomeracions
  • Poseu-vos a la cua i espereu el vostre torn (en el cas que n’hi hagi)

Per tal d’evitar aglomeracions, la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient farà inici després del tradicional Castell de Focs a la plaça del Lledoner a les 19.15 h, amb el següent recorregut i final de festa:

Plaça del Lledoner, Passeig de Catalunya (sentit baixada), Passeig Vicenç Bou, Fora Portal, C. Riu Ter, Vial davant Espai Ter. Salutació de Reis: a l’esplanada del costat de l’Auditori Teatre Espai Ter.

El tram del Passeig Vicenç Bou entre el C. del Carme i el C. Hospital serà un espai amable de soroll i reducció de la contaminació acústica.

Entre tots i totes, fem una festa segura!

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

08.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduardo Rincon García, Medalla del Montgrí 2022, i vol traslladar a... (Llegir més)

07.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de demà 8 de setembre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

06.09.2023

La cantant Lídia Pujol serà guardonada amb el V Premi Espai Ter de música en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística però... (Llegir més)

04.09.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte educatiu «Educasèpia. Cuidem la mar i els pescadors des del plat», una iniciativa que pretén acostar... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis