Avisos

(IM) Festa i cavalcada de Reis: precaucions i mesures Covid

31.12.2021

Benvolgudes/ts,

El proper dimecres 5 de gener tindrà lloc la Festa de Reis al nostre municipi, tot recuperant la majoria d’actes de la seva programació tradicional, a l’exterior i amb accés lliure sense cita prèvia.

Tot i així, la crisi sanitària provocada per la COVID ens obliga a aplicar uns lleugers canvis i algunes mesures restrictives, que tot seguit us anunciem i per les que us demanem la vostra col·laboració:

  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Mantingueu la distància de seguretat
  • Eviteu aglomeracions
  • Poseu-vos a la cua i espereu el vostre torn (en el cas que n’hi hagi)

Per tal d’evitar aglomeracions, la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient farà inici després del tradicional Castell de Focs a la plaça del Lledoner a les 19.15 h, amb el següent recorregut i final de festa:

Plaça del Lledoner, Passeig de Catalunya (sentit baixada), Passeig Vicenç Bou, Fora Portal, C. Riu Ter, Vial davant Espai Ter. Salutació de Reis: a l’esplanada del costat de l’Auditori Teatre Espai Ter.

El tram del Passeig Vicenç Bou entre el C. del Carme i el C. Hospital serà un espai amable de soroll i reducció de la contaminació acústica.

Entre tots i totes, fem una festa segura!

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis