Avisos

(IM) Festa i cavalcada de Reis: precaucions i mesures Covid

31.12.2021

Benvolgudes/ts,

El proper dimecres 5 de gener tindrà lloc la Festa de Reis al nostre municipi, tot recuperant la majoria d’actes de la seva programació tradicional, a l’exterior i amb accés lliure sense cita prèvia.

Tot i així, la crisi sanitària provocada per la COVID ens obliga a aplicar uns lleugers canvis i algunes mesures restrictives, que tot seguit us anunciem i per les que us demanem la vostra col·laboració:

  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Mantingueu la distància de seguretat
  • Eviteu aglomeracions
  • Poseu-vos a la cua i espereu el vostre torn (en el cas que n’hi hagi)

Per tal d’evitar aglomeracions, la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient farà inici després del tradicional Castell de Focs a la plaça del Lledoner a les 19.15 h, amb el següent recorregut i final de festa:

Plaça del Lledoner, Passeig de Catalunya (sentit baixada), Passeig Vicenç Bou, Fora Portal, C. Riu Ter, Vial davant Espai Ter. Salutació de Reis: a l’esplanada del costat de l’Auditori Teatre Espai Ter.

El tram del Passeig Vicenç Bou entre el C. del Carme i el C. Hospital serà un espai amable de soroll i reducció de la contaminació acústica.

Entre tots i totes, fem una festa segura!

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis