Avisos

La programació de gener a juliol de 2022 inclou més d'una vintena d'espectales de teatre, música, òpera o dansa

24.12.2021

L’Auditori Teatre  Espai Ter, de Torroella de Montgrí, programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc del mes de gener a juliol del 2022. La programació inclou propostes de teatre, música, dansa, òpera, màgia i espectacles familiars.

La temporada permetrà veure alguns dels muntatges més exitosos de l’actualitat de l’escena teatral catalana. En destaquen les obres Final de partida -amb Jordi BoschJordi Boixaderas, Jordi BonacolochaMargarida Minguillón- el 6 de febrer; Començar -amb David VerdaguerMar Ulldemolins- el 5 de març; Les irresponsables -amb Marta MarcoNora NavasCristina Genebat- el 20 de març,  Una teràpia integral -amb Abel FolkÀngels GoyalonsRoger Coma-, el 22 d’abril, o Bufallo Bill a Barcelona -amb Ramon Madaula i la periodista televisiva Raquel Sans-, el 14 de maig. De l’escena teatral espanyola destaca la representació el 12 de febrer de Fariña, l’adaptació teatral de la novela del periodista Nacho Carretero sobre el narcotràfic a Galícia.

L’Espai Ter també manté la seva aposta per la creativitat local i programa Els colors de Duke Ellington, el 30 d’abril, amb Cascai Teatre i la Girona Jazz Project que presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics en una proposta de gran nivell coproduïda pel festival Temporada Alta.

En la seva decidida aposta per la dansa, l’Espai Ter programarà també durant la pròxima temporada un espectacle de gran nivell d’aquesta disciplina: Gran Bolero, una coproducció de Teatros del Canal de Madrid i el Mercat de les Flors de Barcelona. Un muntatge, reconegut amb el Premi Max 2020 a millor espectacle de dansa, interpretada per sis ballarins de Madrid i sis de Barcelona en una peça que combina una coreografia enèrgica i la potència de la música. 

Òpera
Com ja és habitual, l’equipament de Torroella de Montgrí inclou també a la programació una òpera. En aquest cas, el públic de l’Espai Ter podrà gaudir de La Bohème, de Giacomo Puccini,  interpretada per la prestigiosa Orquestra Filarmònica de Castilla La Mancha, amb Rodolfo Albero com a director artístic i Francisco A. Moya com a director musical, i amb les sopranos Mariana Ortiz i el tenor Jorge Puerta en els principals papers.

Música
La nova temporada de l’Espai Ter ve plena de propostes musicals. Una de les actuacions més destacades és el concert de Gisele Jackson, un de les veus més rellevants de la música afroamericana que ha format part de la banda de Ray Charles i que ha col·laborat amb artistes com Donna SummerJames Brown. La cantant hi actuarà el 18 de març acompanyada pel Shu Shu’s Trio dins de la programació del Black Music Festival. Un altre dels festivals de música que farà parada a l’Espai Ter és l’ÍTACA, Cultura i  Acció que hi celebrarà el seu desè aniversari, el 28 de maig, amb el concert de Maria Arnal Marcel Bagés que presentaran el seu darrer treball Clamor. També presentaran els seus nous treballs El Petit de Cal Eril, el 9 d’abril, i Roger Mas, el 7 de maig.

La música coral també tindrà un especial protagonisme en la pròxima temporada amb espectacles com Crescendo, d’El Cor Canta que el 25 de febrer reunirà 150 cantants a l’escenari de l’Espai Ter acompanyades per l’Orquestra de Cambra Terassa. Una altra de les propostes destacades d’aquest àmbit és l’acutació el 10 de juliol d’El Cor de l’Empordà, el Cor de la Ciutat de Mataró i la Simfonieta Barroca que presenten la Passió segons Sant Joan, de J.S.Bach. Ll’Espai Ter torna a programar el Cicle Grans Orquestres, amb les actuacions de l’Orquestra Internacional Maravella -el 27 de març-  i la Cobla Orquestra Montgrins -17 d’abril-Finalmenten l’apartat musical, l’equipament acollirà els concerts de la Xarxa de músiques del Festival de Torroella de Montgrí, que inclou les actuacions de Cor de TeatreCompanyia Il·luminatiEudald Buch.

De la programació familiar destaca el concert d’El Pot Petit, el 18 de juny, dins de la seva nova gira Vull cantar i vull ballar, amb la Jana i en Pau acompanyats per tota la banda. Durant la propera temporada es programa també un espectacle delicatessen pels més petits: A mi lado, de la companyia Ultramarinos de Lucas, Premio Nacional de Artes Escénicas para la infancia y la Juventud. La proposta d’espectacles per a tota la família es completarà amb la programació del FIMAG, que es donarà a conèixer la setmana vinent.

Divendres, 10 de desembre, a les 11.00h, es posen a la venda les entrades de la majoria dels espectacles programats al web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat). L’equipament cultural mantindrà l’estricte protocol de seguretat per garantir la salut del públic, dels artistes i del personal tècnic.

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis