Avisos

Visita institucional de Dipsalut a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

03.12.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el segon tinent d'alcalde, Josep Martinoy, han mantingut aquet matí una reunió de treball, amb la nova presidenta de Dipsalut, Maria Puig, i la gerent de l'organisme, Sílvia Oliveras. Durant la trobada han tractat temes d'interès mutu, de present i de futur, especialment el Pla Municipal de Salut, Benestar i Desenvolupament Sostenible que s'està desplegant al municipi des de fa un any i mig. Precisament, aquest és el primer pla d'aquestes característiques que es va aprovar a les comarques gironines, després d'un procés iniciat el maig de 2017, amb el guiatge del Dipsalut i de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, i la col·laboració de l’Agència de Salut Pública.

L'alcalde, Jordi Colomí, assegura que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat aquest pla al centre de la gestió municipal i ha esdevingut un instrument transversal que abasta la totalitat de les àrees municipals. Colomí argumenta que aquesta eina és molt útil, per exemple, en contextos de crisi sanitària com l’actual, i valora enormement la gran tasca de suport que es presta des de Dipsalut.

Per la seva banda, la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, argumenta: «Cal destacar el treball conjunt fet amb el Pla Municipal de Salut: l'anàlisi de la realitat del municipi, tota la detecció feta, la identificació d'actius de salut, la col·laboració entre els diferents actors del territori...Els hem acompanyat en aquesta interessant experiència i n'hem extret valuosos aprenentatges. Aquesta feina d'anàlisi va molt lligada amb la que ara estem iniciant amb l'Observatori de desigualtats socials i de salut. És necessària per poder prendre les millors decisions possibles i impulsar accions fonamentades, efectives, per aconseguir municipis saludables a les comarques gironines».

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis