Avisos

Visita institucional de Dipsalut a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

03.12.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el segon tinent d'alcalde, Josep Martinoy, han mantingut aquet matí una reunió de treball, amb la nova presidenta de Dipsalut, Maria Puig, i la gerent de l'organisme, Sílvia Oliveras. Durant la trobada han tractat temes d'interès mutu, de present i de futur, especialment el Pla Municipal de Salut, Benestar i Desenvolupament Sostenible que s'està desplegant al municipi des de fa un any i mig. Precisament, aquest és el primer pla d'aquestes característiques que es va aprovar a les comarques gironines, després d'un procés iniciat el maig de 2017, amb el guiatge del Dipsalut i de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, i la col·laboració de l’Agència de Salut Pública.

L'alcalde, Jordi Colomí, assegura que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat aquest pla al centre de la gestió municipal i ha esdevingut un instrument transversal que abasta la totalitat de les àrees municipals. Colomí argumenta que aquesta eina és molt útil, per exemple, en contextos de crisi sanitària com l’actual, i valora enormement la gran tasca de suport que es presta des de Dipsalut.

Per la seva banda, la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, argumenta: «Cal destacar el treball conjunt fet amb el Pla Municipal de Salut: l'anàlisi de la realitat del municipi, tota la detecció feta, la identificació d'actius de salut, la col·laboració entre els diferents actors del territori...Els hem acompanyat en aquesta interessant experiència i n'hem extret valuosos aprenentatges. Aquesta feina d'anàlisi va molt lligada amb la que ara estem iniciant amb l'Observatori de desigualtats socials i de salut. És necessària per poder prendre les millors decisions possibles i impulsar accions fonamentades, efectives, per aconseguir municipis saludables a les comarques gironines».

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis