Avisos

La regidora Natàlia Navarro (ERC) oficialitza la renuncia al seu càrrec per motius personals i professionals

05.11.2021

La regidora Natàlia Navarro (ERC) va formalitzar en la sessió plenària celebrada anit la seva renúncia al càrrec per les dificultats de compaginar les seves responsabilitat de govern amb la vida professional i personal. Navarro era la regidora de Patrimoni Cultural, Arxiu i Medi Ambient, i presidia l'Organisme Autònom Can Quintana-Museu de la Mediterrània. En el seu escrit de renúncia, que va llegir ahir en el Ple, agraeix a tots els regidors i regidores del consistori i al personal de l'Ajuntament el suport rebut durant aquests dos anys i mig de mandat. També va reflexionar sobre la gran responsabilitat que comporta ser regidor o regidora d'un Ajuntament, per bé que ella, en l'àmbit professional, coneix el funcionament de l'administració local, però des de l'altra banda, com a tècnica.

Navarro afirma que en tot moment ha intentat treballar amb honestedat, disciplina i rigor, pensant en el bé comú. I assegura que «tothom, alguna vegada a la vida, s’hauria d’involucrar i tenir una certa responsabilitat en la gestió o en la presa de decisions que afecten a la comunitat i a les persones. Primer perquè veus, experimentes la diversitat de la teva zona i que hi ha moltes sensibilitats i per tot això, no existeixen els camins rectes.»

Navarro serà rellevada per Pilar Valls, que s'estrenarà com a regidora en el proper Ple. Valls, actualment jubilada, va ser una ser una de les fundadores de l'Associació Gent del Ter, l'any 2001, i porta més de tres dècades vinculada a l'activisme mediambiental.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis