Avisos

La Policia Local evita una macrofesta amb més de 400 persones a l'espai protegit de la Gola del Ter

15.08.2021

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha evitat aquesta matinada la celebració d'una macrofesta a la platja de la Gola que havia estat convocada per whatsapp. Unes 400 persones que s'hi havien desplaçat en un centenar de vehicles, es van anar dispersant davant la presència policial.

Els agents van confiscar una gran quantitat de begudes alcohòliques, altaveus, una taula de DJ i un generador elèctric. També van aixecar acta d'infracció a una persona que va donar dades falses en ser identificat i d'altres per saltar-se el toc de queda, celebrar botellots i consumir begudes alcohòliques, entre d'altres. D'altra banda, s'estan fent les indagacions oportunes per conèixer la identitat dels organitzadors.

L'actuació policial va començar a les 02 h de la matinada i va finalitzar quan els serveis de la brigada municipal van acabar les feines de recollida i neteja a les 06 h.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martinoy, ha afirmat que des de principi d'estiu s'està treballant amb el problema dels botellots a la platja i que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí té tolerància cero en aquest tema. Les diferents mesures que s'han anat aplicant han anat desplaçant aquest tipus de festa que causen molta molèstia als veïns i deixen la platja bruta per part de gent que incompleix el toc de queda i no respecta les mesures per prevenir la COVID-19.

D'altra banda, la macroconcentració es va convocar al bell mig del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, en un espai protegit integralment per la fragilitat del seu ecosistema, especial el vinculat al cordó dunar, on des de fa anys s'hi estan invertint molts recursos per a la seva regeneració.

El regidor vol posar de relleu la professionalitat amb que van actuar els agents desplaçats fins al punt de concentració i vol reconèixer la difícil tasca que tenen en aquest context per fer complir les restriccions, per la qual cosa els vol felicitar ben sincerament la seva actuació, com també la de la brigada municipal.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis