Avisos

La visita teatralitzada Connectats pel Teatre clou la primera edició del projecte amb l'Escola Guillem de Montgrí

11.06.2021

La visita teatralitzada Connectats pel teatre clou la primera edició del projecte amb el mateix nom que l’Espai Ter porta a terme amb l’escola Guillem de Montgrí i que té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària tots els secrets del món de teatre. La visita, oberta al públic, es porta a terme aquest cap de setmana en cinc sessions (divendres 11, a les 18h; dissabte 12, a les 16h i a les 19h; i diumenge 13 a les 16h i a les 19h).

Aquesta proposta és el resultat de tot un any de treball en què alumnes de cinquè de primària han après com funciona per dins un auditori teatre. El programa Connectats pel Teatre va arrencar formalment el mes d'octubre amb una connexió telemàtica dels alumnes amb els responsables de l'Espai Ter i durant aquests mesos, els alumnes i professors, amb el suport del coordinador artístic del projecte, l'actor Àlex Brull, han estat treballant continguts a classe. El mes de gener van poder visitar l'Espai Ter experiència molt positiva per a tots els alumnes en què van poder visitar les parts de l'escenari que no veu el públic i que queden amagades rere les bambolines: barres, llums, focus... Així mateix, també se'ls ha explicat la diversitat d'oficis que hi intervenen: tècnics de so, de llum, maquinistes, acomodadors...

A partir d'aquesta experiència, els alumnes han pogut treballar la visita teatralitzada que representaran aquest cap de setmana a l'Espai Ter. Durant el recorregut simularan diferents papers de professionals que treballem a l’equipament: els tècnics de so i de llum, el responsable de la programació, el director... tot dins d’un argument figurat on els treballadors de l'auditori "s’han de posar les piles" perquè hi ha la idea de transformar l’equipament en un centre comercial.

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis