Avisos

La visita teatralitzada Connectats pel Teatre clou la primera edició del projecte amb l'Escola Guillem de Montgrí

11.06.2021

La visita teatralitzada Connectats pel teatre clou la primera edició del projecte amb el mateix nom que l’Espai Ter porta a terme amb l’escola Guillem de Montgrí i que té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària tots els secrets del món de teatre. La visita, oberta al públic, es porta a terme aquest cap de setmana en cinc sessions (divendres 11, a les 18h; dissabte 12, a les 16h i a les 19h; i diumenge 13 a les 16h i a les 19h).

Aquesta proposta és el resultat de tot un any de treball en què alumnes de cinquè de primària han après com funciona per dins un auditori teatre. El programa Connectats pel Teatre va arrencar formalment el mes d'octubre amb una connexió telemàtica dels alumnes amb els responsables de l'Espai Ter i durant aquests mesos, els alumnes i professors, amb el suport del coordinador artístic del projecte, l'actor Àlex Brull, han estat treballant continguts a classe. El mes de gener van poder visitar l'Espai Ter experiència molt positiva per a tots els alumnes en què van poder visitar les parts de l'escenari que no veu el públic i que queden amagades rere les bambolines: barres, llums, focus... Així mateix, també se'ls ha explicat la diversitat d'oficis que hi intervenen: tècnics de so, de llum, maquinistes, acomodadors...

A partir d'aquesta experiència, els alumnes han pogut treballar la visita teatralitzada que representaran aquest cap de setmana a l'Espai Ter. Durant el recorregut simularan diferents papers de professionals que treballem a l’equipament: els tècnics de so i de llum, el responsable de la programació, el director... tot dins d’un argument figurat on els treballadors de l'auditori "s’han de posar les piles" perquè hi ha la idea de transformar l’equipament en un centre comercial.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis