Avisos

Alumnes de 6è del Guillem de Montgrí animen a donar sang des dels micròfons de Ràdio Montgrí

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques», de Ràdio Montgrí. Aquest és un espai de divulgació que l'emissora municipal ofereix a entitats i associacions per tal que informin de les seves activitats.

En aquesta ocasió, els alumnes aprofiten l'espai per fer divulgació de la donació de sang i de tot el que això representa. D'aquesta manera, faran difusió de la jornada de donació que es farà el proper dissabte 13 de març, al Museu de la Mediterrània. A la vegada, els alumnes es familiaritzen amb el món de la ràdio.

Per a la preparació dels continguts, els alumnes han comptat amb els ajuts del professorat, mentre que per a la realització tècnica han estat guiats per la directora de l'emissora, Anna Lanzas.

El programa es començarà a emetre en diferents franges horàries a partir de la setmana vinent.

Des de l’Ajuntament volem agrair aquest gest de generositat dels alumnes i els animem per tal que facin ús dels micròfons de l’emissora municipal sempre que ho desitgin.

Pel que fa a la jornada de donació, aquesta es farà el dissabte 13 de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h, al Museu de la Mediterrània. A banda d'aquesta col·laboració dels alumnes de 6è del Guillem de Montgrí, en la jornada de diumenge 13 també hi col·laboraran els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Montgrí, als quals també agraïm la seva implicació.

Cal recordar a totes les persones que vulguin donar sang que és imprescindible reservar hora a donarsang.gencat.cat

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis