Avisos

Alumnes de 6è del Guillem de Montgrí animen a donar sang des dels micròfons de Ràdio Montgrí

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques», de Ràdio Montgrí. Aquest és un espai de divulgació que l'emissora municipal ofereix a entitats i associacions per tal que informin de les seves activitats.

En aquesta ocasió, els alumnes aprofiten l'espai per fer divulgació de la donació de sang i de tot el que això representa. D'aquesta manera, faran difusió de la jornada de donació que es farà el proper dissabte 13 de març, al Museu de la Mediterrània. A la vegada, els alumnes es familiaritzen amb el món de la ràdio.

Per a la preparació dels continguts, els alumnes han comptat amb els ajuts del professorat, mentre que per a la realització tècnica han estat guiats per la directora de l'emissora, Anna Lanzas.

El programa es començarà a emetre en diferents franges horàries a partir de la setmana vinent.

Des de l’Ajuntament volem agrair aquest gest de generositat dels alumnes i els animem per tal que facin ús dels micròfons de l’emissora municipal sempre que ho desitgin.

Pel que fa a la jornada de donació, aquesta es farà el dissabte 13 de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h, al Museu de la Mediterrània. A banda d'aquesta col·laboració dels alumnes de 6è del Guillem de Montgrí, en la jornada de diumenge 13 també hi col·laboraran els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Montgrí, als quals també agraïm la seva implicació.

Cal recordar a totes les persones que vulguin donar sang que és imprescindible reservar hora a donarsang.gencat.cat

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis