Avisos

Ja tenim els guanyadors del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons o finestres a Torroella de Montgrí

Sónia León. Categoria Façanes
Sónia León. Categoria Façanes
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Rubiela Barrera. Categoria Balcons
Rubiela Barrera. Categoria Balcons

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit els guanyadors/es per cada una de les categories establertes. Les guanyadores, que ja han estat informades per l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament, han estat les següents: 

CATEGORIA DE BALCONS:

  • Rubiela Barrera Álvarez. Carrer de l’Església

CATEGORIA FINESTRES:

  • Nathalie Clemente Murisier. Carrer del Roser

CATEGORIA FAÇANES:

  • Sònia León Alonso. Passatge Creu de la Rutlla

La dotació econòmica total del concurs és de 600 €, a bescanviar en els comerços de Torroella de Montgrí. Aquest premi que està distribuït en les tres categories i amb 4 vals cadascuna per un valor de 50 €. D'aquesta manera, el propi premi també ajudarà a la promoció del comerç local.

Els criteris de valoració, que marcaven les bases del concurs han estat els següents:

  • Disseny, originalitat i calidesa
  • Esperit nadalenc
  • Efecte estètic
  • Atractiu per als vilatans

L'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament valora molt positivament la resposta ciutadana d'aquesta nova inciativa per promocionar la decoració nadalenca, tant per la quantitat per persones inscrites, amb 35 participants, com per la seva qualitat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí dóna l'enhorabona a tots els inscrits, així com els agraeix la seva participació.

 

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis