Avisos

L'Ajuntament fa un balanç molt positiu de la Festa Major de Sant Genís 2020

04.09.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva del desenvolupament de la Festa Major de Sant Genís que, malgrat les limitacions derivades de la COVID-19, ha permès mantenir viu l'esperit de la celebració. La programació, amb una vintena d'actes, ha estat més reduïda, però diversa i adaptada a tot tipus de públic. Així mateix, s'han pogut celebrar alguns dels actes més tradicionals, adaptant-ne el format.

A banda de destacar l'elevada participació registrada, la regidora de Cultura i Festes, Roser Font, ha volgut agrair i destacar l'elevada coresponsabilitat ciutadana i la plena implicació d'entitats i col·laboradors que han fet possible la festa d'enguany. Assegura que vista l'experiència i com s'ha desenvolupat, ha estat tot un encert tirar-la endavant. En aquest sentit, recorda que l'organització de la festa ha comportat una feina extra molt important per poder adaptar tots els actes a les estrictes mesures de seguretat sanitàries.

L'equip de govern també vol posar de relleu la importància de donar suport, en aquests moments difícils, a les persones i entitats que es dediquen al mon de la cultura, un dels sectors més afectats per la pandèmia. Afirma que en l'actual context, qualsevol tipus d'acte públic, per simbòlic que sigui, té una gran importància i s'ha demostrat que la cultura és segura.

 

Agraïments
Gràcies al personal de l'Ajuntament que ha tingut imaginació i valentia per preparar nous formats
Gràcies a les entitats de barraques per la seva determinació per organitzar entre tots l'espai de sopars.
Gràcies a l'Associació amics dels Gegants, Grallers i Ducs per estar al carrer fent sonar la música, fent ballar els Gegants, Àliga i Capgrossos.
Gràcies a l' Associació del Llibre de la Festa Major.
Gràcies als artistes locals per acudir un any més a la cita anual de l'Exposició d'Art Local.
Gràcies a la Coral del Recer.
Gràcies a l'Associació Cine Club.
I a tots els col·laboradors de la Festa Major.

>> Des d'aquesta pàgina podeu recuperar les retransmissions que va fer TV Costa Brava del Pregó de la Festa Major, del Ball de l'Àliga i els Gegants i de l'acte de lliurament de la Medalla del Montgrí 2020

 

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis