Avisos

Els equipaments municipals comencen a obrir les seves portes desprès del covid-19

05.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí comença a obrir les portes dels equipaments culturals i de serveis del municipi, desprès de la crisi sanitària del covid-19 que va comportar el tancament de tots els equipaments públics locals. 

Des de ja fa unes dues setmanes, l'edifici consistorial situat a la Plaça de la Vila ja està obert i es realitzen ja tràmits urgents amb cita prèvia. La majoria de tràmits que s'han realitzat durant aquests dies han estat relacionats amb registre civil i padró d'habitants, així com registre d'entrada i pagament de tributs. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha dotat d'un sistema de cita prèvia online i automàtic on els ciutadans poden escollir el dia i hora disponibles per poder fer tràmits. 

Aquesta propera setmana també s'obrirà l'edifici de Can Mach, on estan situades les oficies de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Promoció Econòmica i Comerç i Arxiu Municipal. Pel que fa a l'àrea d'urbanisme, per poder ser atès per tècnics muncipals caldrà demanar també cita prèvia. 

Pel que fa a l'Oficina de Turisme situada al Passeig Marítim de l'Estartit està previst que pugui començar a atendre visitants a partir de la propera setmana. 

Els equipaments culturals

Pel que fa als equipaments culturals, ja s'ha començat també la desecalada i la seva obertura de manera segura. Les biblioteques municipals, juntament amb l'Arxiu municipal van ser els primers en obrir la setmana passada, també amb cita prèvia. Aquest mateix cap de setmana s'obrirà l'històric Cinema Montgrí, convertint-se en la primera sala de cinema que s'obra a la demarcació de Girona desprès de la pandèmia. 

L'edifici de Casa Pastors on estan situades les oficines municipals de Cultura, Educació i Oficina de Català, entre d'altres, obrirà parcialment els dimecres i dijous de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Durant aquest horari es farà farà atenció a l'usuari des de la recepció i es començarà a oferir la possibilitat de disposar de l'auditori per a xerrades, reunions o cursos amb reserva prèvia i aforament limitat. 

Durant l'estiu es preveu que el Cine Petit romangui tancat, així com l'Escola municipal d'Adults, l'Escola Municipal de Música i Dansa i l'Aula d'Art Municipal.  

Pel que fa a la sala d'exposions de la Capella de Sant Antoni es reobrirà els divendres, dissabtes i dilluns, en horari d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Aquesta reobertura es farà doncs de manera parcial i esglaonada amb les mesures de seguretat i prevenció que decreten les autoritats sanitàries. 

El Museu de la Mediterrània també té previst poder obrir les seves portes a finals de la setmana vinent, coincidint amb l'obertura d'altres sales d'exposicions privades del municipi. Per la seva banda, l'Auditori Teatre Espai Ter va obrir l'equipament a partir del 3 de juny per tal de poder fer el retorn presencial de les entrades venudes d'espectacles que s'han hagut de cancel·lar. 

Els equipaments educatius i esportius 

Pel que fa a les escoles bressol municipals obriran les seves portes amb pocs infants i amb totes les mesures de seguretat requerides. L'Escola Bressol El Petit Montgrí acollirà una vintena d'infants dels 110 matriculats. Per la seva banda, a l'Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit s'espera que únicament 12 infants vagin al centre, dels 34 actualment inscrits. 

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament s'està treballant també per poder començar a obrir els equipaments esportius municipals amb l'arribada de la fase 3 de la desescalada. Aquesta obertura es farà de manera gradual i amb les limitacions que siguin necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones que usin les instal.lacions. 

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis