Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit repartiran a partir de demà 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic del municipi

04.05.2020

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va fer entrega ahir a la tarda de 2.500 mascaretes a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, destinades a la seva distribució als principals nodes de transport públic. Aquestes mascaretes han arribat coincidint amb l'obligatorietat de l'ús de mascaretes al transport públic, dictada ahir a la tarda, a través del BOE. Podeu consultar-ho el document complet a: https://ja.cat/FILVG

Avui mateix, el consistori s'ha posat en contacte amb la principal empresa de transport públic que opera al municipi, AMPSA, i demà se li farà entrega d'un total de 1.250 mascaretes. Per altra banda, els usuaris de transport públic del municipi podran recollir 3 mascaretes setmanals a les oficines de l'Ajuntament, a la Plaça de Vila, 1, en horari de 9 h  a 13 h. 

Els usuaris de transport públic veïns de l'Estartit podran anar a recollir les mascaretes a la seu de l'EMD, a partir del proper dijous 7 de maig de 10 a 13 h. 

Les principals novetats en el transport públic vigents a partir d'avui inclòs són:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Es controlarà l’afluència per limitar l’ocupació a un màxim de la meitat dels seients disponibles i de dos viatgers per metre quadrat a la zona de peu.
  • Caldrà garantir la màxima distància possible entre usuaris a tots els espais.
  • Cal reforçar la higiene i desinfecció de mans abans d’accedir al transport públic i després de sortir-ne.
01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis