Avisos

Cap agent de la Policia Local de Torroella de Montgrí presenta símptomes de Covid-19

Les estrictes mesures preventives adoptades han permès protegir el cos, optimitzar els efectius i garantir tots els serveis de seguretat ciutadana

24.04.2020

(24.04.20) La totalitat del agents de la plantilla de la Policia Local de Torroella de Montgrí no presenta signes de Covid-19 ni d'haver passat la malaltia de manera asimptomàtica, segons els testos ràpids a què s'han sotmès. Les proves les han realitzat personal sanitari del CAP de Torroella, a les dependències policials, entre ahir i avui a 20 agents, amb testos que ha fet arribar DIPSALUT, l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona. Justament, tan bon punt es va tenir coneixement de l'arribada i disponibilitat d'aquests testos, des del cos es va traslladar a la direcció del CAP la voluntat que els reservats a la policia, en cas de mancança o necessitat, fossin utilitzats, prioritàriament, si ho consideraven oportú els facultatius, per a les residències d'avis i persones vulnerables. Finalment, la decisió facultativa ha estat la de fer els testos als agents.

Es considera que aquesta situació de manca d'afectació del Covid-19 en els agents és fruit de les mesures preventives que es van adoptar ja abans del confinament i de l'estat d'alarma. En quest sentit, la Policia Local ha estat molt estricte i curosa per preservar la salut dels agents, per una qüestió sanitària, però també operativa. Una de les prioritats del dispositiu ha estat la de poder optimitzar i tenir en servei tots els efectius en previsió de la intensificació de les tasques de seguretat ciutadana que es presentaven davant l'evolució de la pandèmia.

Entre d'altres mesures preventives, es va determinar que les patrulles serien sempre individuals i els agents no viatjarien mai en parelles a dins d'un vehicles. També es va establir un sistema de canvi de torns a les dependències policials perquè hi hagués el mínim contacte entre els agents, fent diferents fraccions horàries. Les dependència, a més, s'han anat desinfectant tres vegades al dia i s'ha actuat intensivament als accessos i als vehicles. Els agents, a més, treballen en torns setmanals.

Fins ara, doncs, no hi ha hagut cap baixa i les mesures adoptades han permès garantir el compliment de tots els torns i atendre les necessitats de seguretat ciutadana, no només les derivades del Covid-19, sinó també d'altres serveis, malgrat la situació adversa que s'està vivint.  

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis