Avisos

La brigada municipal reorganitza les tasques per adaptar-les a la situació derivada del coronavirus

08.04.2020

La Brigada Municipal de Torroella de Montgrí ha adaptat les seves funcions durant l'estat d'alarma amb un triple objectiu: protegir la salut de la plantilla, atendre urgències que puguin sorgir aquests dies a la població i preparar-se per al dia en què s'aixequi el confinament. Amb aquest plantejament, s'ha establert un sistema de guàrdies i es manté un grup molt reduït d'operaris per fer tasques de manteniment  internes. Aquests treballs se centren, bàsicament, a posar al dia la maquinària, les eines i els vehicles i es desenvolupen de portes endins al magatzem que la brigada té al polígon industrial. També s'ha aprofitat per desinfectar tant la nau com tots els vehicles i la maquinària

L'objectiu és tenir-ho tot a punt perquè quan es retorni a la normalitat es puguin intensificar els treballs de manteniment de la via pública, que seran molt necessaris, sobretot en parcs públics, places i zones verdes, on en aquesta època de l'any es produeix un acusat creixement d'herbes.

Aquests dies es manté operatiu el camió cuba municipal que està fent actuacions en alguns punts de la xarxa de clavegueram i dels passants dels camps de la plana agrícola per garantir l'evacuació d'aigües plujanes en previsió que es pugui produir algun episodi de pluges intenses.  

Paral·lelament, des de la brigada es coordinen els treballs de desinfecció dels edificis municipals que es fan a traves de l’empresa Ndavant, concessionària del servei de neteja d'aquestes instal·lacions.

Una altra tasca que s'està fent, a través dels conserges, és la de continuar practicant tots els controls sobre la legionel·la i manteniments diversos als equipaments esportius i docents, per tenir-los a punt per a la seva reobertura.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals, Marc Calvet, ha argumentat que «la nostra prioritat en aquest moment és el suport a les àrees que estan treballant en primera línia com salut, policia o serveis socials i tenir a punt tot allò que puguem per tal que de seguida que sigui possible tornar a la feina ho fem tots en les millors condicions».

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis