Avisos

La Generalitat executa la reivindicada millora de l'estació d'autobusos de Torroella de Montgrí

L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella de Montgrí. Les obres, pressupostades en 45.000 euros, consisteixen en la instal·lació d’una nova marquesina i d’un nou tancament de l’espai, entre el mur posterior de l’estació i la coberta existents, i l’execució d’altres treballs complementaris. La nova marquesina, que servirà per a millorar l’aixopluc de les persones usuàries, estarà formada per un muret de formigó i una mampara de vidre. L’obra, durant la qual es manté el funcionament habitual del servei d’autobusos, es completarà amb la millora del mobiliari urbà i l’actualització de la senyalització.

El regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, recorda que es tracta d'una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament i que la Generalitat s'havia compromès a executar fa temps. Per aquesta raó, no s'ha deixat d'insistir fins que finalment s'ha contractat i adjudicat. El regidor argumenta que el transport públic és un servei essencial per a la població i per a la dinamització econòmica local, tenint en compte la component turística del municipi. L'any passat l'Ajuntament va millorar la connectivitat per a vianants entre l'estació i el passeig de Catalunya, mitjançant la remodelació i ampliació de la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit.


Fotomuntatge de com quedarà la marquesina

Des que es va posar en funcionament, el juny de 2014, l'Ajuntament no ha deixat d'insistir en la millora del servei. A banda de millores estructurals, també s'ha reclamat un increment de les freqüències per adaptar-les a les necessitat de la població i dels visitants. La nova marquesina comportarà una major comoditat als usuaris i també millorarà la imatge de l'equipament.

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis