Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí incorpora 25 aturats de llarga durada a través del programa Treball i Formació

20.02.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat 25 persones, totes elles aturades de llarga durada, en el marc del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. Tots ells treballaran a jornada completa, durant 6 mesos, a la Unitat Operativa de Manteniment (UOM), a excepció d'una persona que forma part del Projecte Dona, orientat a dones majors de 52 anys. En aquest cas treballarà als Serveis Econòmics i el contracte és de 12 mesos. Aquest pla dóna continuïtat als desenvolupats els dos darrers anys, que van comportar la incorporació de 30 persones, el 2018, i 24 el 2017.

L'alcalde, Josep Maria Rufí, i el primer tinent d'alcalde i encarregat de la UOM, Jordi Colomí, juntament amb els responsables de la UOM, els han donat la benvinguda ahir al matí, en una trobada que s'ha fet a les instal·lacions de la brigada municipal.

En les seves intervencions han destacat l'aposta que ha fet l'Ajuntament pels plans d'ocupació, la qual cosa l'han convertit en el municipi del Baix Empordà que més n'ha incorporat els darrers anys. Gràcies a aquests plans, a banda de fomentar l'ocupació i generar noves oportunitats de treballs, es deixa una gran petjada al municipi en forma de projectes i d'actuacions que d'altra banda no es podrien tirar endavant o es demorarien molt en el temps. En aquest sentit, s'ha posat com a exemple el projecte de supressió de barreres arquitectòniques que es va poder executar l'any passat. Rufí i Colomí també han destacat i agraït l'esforç de coordinació i organització que implica per a la brigada incorporar un volum tan gran de treballadors.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis