Avisos

La Policia Local de Torroella de Montgrí ven escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

25.07.2018

La Policia Local de Torroella de Montgrí s'ha adherit a la campanya “Escuts solidaris #pelsvalents", que té com a objectiu contribuir al finançament del Sant Joan de Déu Pediatric Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa, i al desenvolupament de projectes d’investigació, atenció d’aquests nens i nenes (trasllats, temps d´ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.).

La campanya consisteix en la venda d’uns escuts solidaris dissenyats especialment amb la insígnia de la policia de cada població adherida i el hashtag #pelsvalents, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia. Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre i porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

Per a un policia l’escut del seu uniforme és una cosa que porta amb orgull, que li dóna la força i el valor necessari en els moments difícils en la seva missió d’ajudar els altres, d'aquí el valor simbòlic afegit que té la campanya solidària. Des de la Policia Local també s’anima a tots els que participin a la iniciativa a fer-se una foto amb l’escut solidari i compartir-ho a les xarxes socials amb l'etiqueta #pelsvalents o #paralosvalientes i així aconseguir una major difusió de la campanya.

Inicialment s'han posat a la venda al voltant de 800 escuts que es poden trobar a la comissaria local i als establiments col·laboradors. Cada escut té un cost de 4 euros i l'import íntegre es destinarà a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis