Avisos

El mític submarí groc, protagonista del festival L’Estartit Beatles Weekend–Yellow Edition 2018

La tretzena edició d’un dels principals festivals de tribut a The Beatles es va iniciar ahir al vespre i es tancarà diumenge

11.07.2018

El mític submarí groc serà el gran protagonista de l'edició d'enguany de L’Estartit Beatles Weekend–Yellow Edition 2018, que dedicarà bona part de la programació a commemorar els 50 anys del disc i de la pel·lícula Yellow Submarine, protagonitzada pels Beatles. El festival va arrencar ahir al vespre amb l'inici del Beatles Film Festival i es tancarà diumenge amb un concert de cant coral a càrrec de les Veus de l'Estartit (Plaça de l'Església, 19 h). Entremig, un ampli programa amb música, exposicions, xerrades, presentacions de llibres, sortides en vaixell i cinema, amb una especial dedicació al públic familiar.

El concert estrella d'enguany serà el que oferiran la British Invansion juntament amb The Blue Sisters i els barcelonins The Scarbeats el dissabte 14 de juliol, al passeig del Molinet. A més, en aquest concert també hi haurà la presència d'altres beatlemaníacs com ara Josep Maria Francino (Els Folls), Salvador Escribà (La Salseta), Santi Carulla (Los Mustang) i Rod Davis (The Quarrymen), convidat d'honor d'aquest any. El concert durarà més de tres hores i farà un repàs de la discografia de la banda de Liverpool centrant-se en dos discos: White Album (Apple Records, 1968) i Yellow Submarine (Apple Records, 1969).

Rod Davis, Premi Beatlemaníac 2018

L'artista més destacat de la tretzena edició del Beatles Weekend l'Estartit és Rod Davis. El cantant i fundador de The Quarrymen, juntament amb Jonh Lennon, és una de les persones gràcies a les quals van existir The Beatles, ja que va ser qui va presentar Paul McCartney a John Lennon. Per aquest motiu Rod Davis rebrà el Premi Beatlemaníac de l'any, actuarà en directe acompanyat de The British Invasion el divendres 13 a la sala Mariscal i oferirà la xerrada La música skiffle a Anglaterra i els Quarrymen, el dissabte 14. El cartell del festival el completen grups com Les Veus de l'Estartit, Nautilus Trio, The Soul Sisters i The Yellow Submarine Band.

Una de les línies centrals de la programació són les propostes per a tota la família. Les tardes del 14 i 15 de juliol hi haurà tallers de maquillatge, submarins i xapes, i un photocall amb la vestimenta més divertida dels Fab Four. A més, el dissabte 14 se celebrarà un concert familiar amb la Yellow Submarine Band. Al Beatles Weekend també es projectarà cinema a la fresca, i hi haurà exposicions retrospectives i un dinar familiar.

Fins al 31 d’agost podreu visitar a la Sala d'Actes de l'EMD de l'Estartit l’exposició «Return to Pepperland», a partir de la col·lecció de Jordi Melgosa i Amparo García.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis