Avisos

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí programa sessions formatives per a la Policia Local

(15.02.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha organitzat un cicle de 9 sessions formatives adreçades a la Policia Local per poder millorar el desenvolupament de la seva tasca diària. Les sessions es realitzaran durant el mesos de febrer i abril, i es dedicaran monogràficament a temes diversos com protocol d'emergències, primers auxilis psicològics, estrangeria, actualitzacions normatives (Llei de Seguretat Ciutadana i Codi Penal), terrorisme internacional o mesures d'autoprotecció, entre d'altres. També es posarà especial èmfasi en tot allò relacionat amb els grups més vulnerables de la societat, ja que també s'abordaran qüestions com la diversitat social, la mediació, menors, immigració, etcètera.

L’Ajuntament intenta donar eines als agents per actualitzar-se permanentment i establir trobades que permetin relacionar-se i intercanviar inquietuds i dubtes. Cada sessió estarà conduïda per professionals de reconegut prestigi (Bombers, Policia Nacional, Mossos, psicòlegs, etc.) que aportaran la seva experiència directa a tot el col·lectiu.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis